23 Ekim 2008 Perşembe

EDUARDO DÖNÜYOR


Futbol sahalarında gördüğüm en dramatik anlardan biriydi. Gözümü kapattığım bakmamak için kendimi sıktığım bir andı. Şubat ayında Birmingham City'li afedersiniz hayvan Taylor, Eduardo'nun neredeyse futbol hayatını bitiriyordu. Genç futbolcu Hırvatistan formasını giyecekti Euro 2008'de. Belki de milli takımımıza karşı oynayacak bizim yarı finale yükselmemizi de engelleyecekti hani!


Neyseki Arsene Wenger gibi bir hocaya ve Arsenal'inki gibi bir sağlık kuruluna sahip bir takımın kadrosundaydı. Ameliyat, rehabilitasyon dönemi, egzersizler, antrenmanlar, ilaçlar derken Eduardo 3 hafta sonra sahalara dönecekmiş. İlk ağızdan geldi açıklama, Arsene Wenger'den. Bir diğer yıldız Rosicky'nin durumu daha olumsuzmuş. O da Ocak'tan beri yok sahalarda. Ve yılbaşından önce de dönemeyeceği söyleniyor. Bu arada tabiki Çek'lerde Rosicky de oynayamamıştı bize karşı Euro 2008'de. Yine bir "belki" olacak ama çeyrek finale bile çıkamayabilirdik o olsa belki :)) Premier Lig'in kasapları bize çalışmış da farkında değilmişiz!

2 yorum:

peralta dedi ki...

martin taylor tam bir kasaptı. championship manager oyununda bile, everton'a tonla para ödeyerek satın aldığım fred'i sakatlayıp beni yakmıştı.

Barizzio dedi ki...

Adam sakatlamak için yapıldığı gün gibi ortada olan bir hareket.
Bence bu ahlaksızlıklar daha ağır cezalandırılmalı.
Adamın ayağını kırmaya çalışana 5 maç, kırmayı başarana 10 maç, olmadı ayağını kırdığı adam dönene kadar!.. Neden olmasın, adaletli bence.