12 Kasım 2008 Çarşamba

REAL MADRİD'DE KRİZ


İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid 3.lig takımı Real Union'a elendi. Son 16'ya kalma maçında Romo'nun son dakikada attığı gol Real Union'a turu getirdi. Union sahasındaki ilk maçı 3-2 kazanmıştı rövanşta böylece 4-3 mağlup oldular ve turu geçmeyi başardılar. Santiego Barnebeu'da Real Madrid doğru dürüst bir sonuç alamıyor zaten. Bu sezon Gijon maçı hariç çok rahat kazanamadıklarını görüyoruz. Atletic Bilbao'yu güç bela 3-2, Numancia'yı yine aynı şekilde rakibinin kendi kalesine attığı golle 4-3 yendiler ve Espanyol'la da 2-2 berabere kaldılar. Özellikle savunmaları bu sezon hiç olmadığı kadar kötü. 18 resmi maçta 32 gol yemişler. Kazandığı maçlarda genelde hep yediklerinden çok atmak zorunda kalarak kazanmışlar. Ne olursa olsun Santiego Barnebeu'da oynanan maçlar gerçekten nefes kesiyor. Seyir zevki, futbol keyfi bakımından harika maçlar oynanıyor. Ancak bu Real Madrid'li olmayan benim gibi bir futbolseverin düşüncesi. Yönetim bu durumdan iyice rahatsız olmaya başladı. Schuster'in suyu giderek ısınıyor; bardak yavaş yavaş taşmaya başladı. Valladolid maçı kaybedilirse Schuster'in taburesine tekme vurulur, Ocak'ta da Rijkaard takımın başına geçer.


Real Madrid taraftarları takımlarını ıslıklasa da çoğu zaman rakibin hakkını da verir. Juventus maçında Del Piero'yu oyundan çıkarken ayakta alkışlamışlardı şimdi de Real Union'lı oyuncuları alkışlarla uğurladılar. 3 sene önce de 2 harika gol atan Ronaldinho'yu alkışlamışlardı.

1 yorum:

ezeriko dedi ki...

ispanyol basını bizim goygoycu medya gibi maç sonunda oyuncuların bonservis değerlerini toplayıp "x değerindeki union 100x değerindeki r.madrid'i yendi" falan diye maymunluk yaptı mı acaba?