7 Şubat 2009 Cumartesi

ANKET - " EN İYİ SAĞ AÇIK"



* Arda'yı Galatasaray'da Kewell'ı solda düşünerek listeye aldım.

8 Şubat itibariyle önemli bir not: Arkadaşlar kafamdaki 11'i kuruyorum, isteyenler oylamayabilir. Kendime göre en iyileri yazıyor ve sizlere sunuyorum. Lütfen blogları mevcut taraftar sitelerinden, forumlarından, basından farklı tutalım. Takımdaşlık yapmayalım rica edeceğim. Musa Aydın'a çıkıp en iyi sağ açık diyenleri de kaale alamayacağım.

EN İYİ ÖN LİBERO

EN İYİ TANDEM

EN İYİ SOL BEK?

EN İYİ SAĞ BEK?

EN İYİ ELDİVEN?

6 yorum:

her boku bilen adam dedi ki...

Deivid'i ve Arda'yı bence sağ açık olarak düşünmemek lazım Ali Bey.Özellikleri itibariyle o bölgenin tipik oyuncuları diyemeyiz.Sadece hocalarının tercihleri ile o bölgede oynuyor gibi gözüküyorlar hatta bence oynamıyorlar da.

Yani Deivid'i orta yaparken gördünüz mü ?

PES oynayanlar bilir bazı oyuncuları edit position'dan sag ya da sol tarafa kaydırır ama pozisyonlarını SS ya da CMF yaparsınız,çapraz oklarla da içeri kat etmelerini sağlarsınız.İşte onlarınki de bu hesap.

O yüzden ankette oyumu Deivid ve Arda daha iyi futbolcular olmalarına rağmen Yattara'ya kullandım;ama eminim ki burda da soruya değil isme ve tutulan takıma bakıp herkes kendi tuttugu takımın futbolcusuna oy verecek ve sağlıksız bir anket daha olacak.

Burdaki eleştirim size değil yanlış anlamayın.Genel olarak elit olduklarını iddia eden bu kitleye.Bu kitle ki en iy isol bek anketinizide Roberto Carlos gibi gelmiş geçmiş en büyük sol bek olarak kabul edilen adam yerine sırf takım taraftarlıgı yüzünden Hakan Balta'ya oy veren,Gökhan GÖnül gibi Türk futbolunun bana göre gelmiş geçmiş en iyi sağ beki yerine Sabri gibi kendi taraftarına saç baş yolduran ve kesinlikle bek olmayan bir oyuncuya oy veren zihniyet.

Bu yazıya da itiraz edenlere Hakan Balta'nın CArlos'tan daha yararlı oldugunu iddia edenlere de ankette "en iyi sağ bek" diye soruldugunu hatırlatırım.

Bari şu blog ortamlarını kahvehanelere çevirmeyin.Lütfen.

her boku bilen adam dedi ki...

en iyi kaleci anketi yapıp Pancu'yu koysanız bu sefer de ona oy verirler eminim.
Ben bir fenerbahçeliyim ama en iyi ön libero kimdir sorunuza gözüm kapalı Mehmet Topal cevabını verdim,ama oraya bakıyorum insanlar ona da Selçuk Şahin oyu vermişler.Selçuk 5 senedir kime saç baş yolduruyor anlamış değilim.
Ya arkadaşlar anket bu anket...

Anket'in sözlükteki karşılıgı "takıma puan kazandıran oylama" değildir.Ne Hakan Balta'sı ne Selçuk'u allahaşkına.

İzmir dedi ki...

arda bence ama ben ardanın solda daha verimli olduguna inanıyorum ters ayakla bazen inanlımaz işler de yapabiliyo ligin ilk yarısı Trabzonspor maçındaki golü şahaneydi kimisi şans dese de
arda turan..

josemarcelosalas dedi ki...

Arda sağ açıkta batırdığı için Ibrahima Yattara.

Sencer Yücel dedi ki...

arda'ya oy verdim ama ekrem dağ'ı aradı gözlerim.

Adsız dedi ki...

diğerleri değil, direk musa aydın. nasıl ihmal edilir anlamak mümkün değil.