6 Şubat 2009 Cuma

BAY ARAGONES SEMİH'E İHTİYACIMIZ VAR


Milli takımın İspanya ile deplasmanda oynayacağı kritik maç yaklaşıyor. Grubu bu iki takımdan biri büyük ihtimalle zirvede tamamlayacak. Ay yıldızlıların bu maçtan puan çıkarması son derece önemli. Bunun için de milli oyuncuların bu maça iyi bir şekilde hazırlanması, formda olmaları gerekiyor. Özellikle de forvet hattındakilerin. Zaten golcü çıkarmakta zorluk çeken bir ülke olarak Semih'in meziyetlerinden Fatih Terim Euro2008'de yeterince yararlanma fırsatı bulmuştu. O'nun İspanya karşısında oynaması çok önemli. Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşti, oynayabilecek duruma geldi. Artık yavaş yavaş forma şansı bulması gerekiyor. Bursaspor maçı O'nun için biçilmiş kaftandı. Ama Aragones yine müzmin yedeği kulübeye hapsetti. Dede ligde zaten devamlı ilk 11'de sahaya sürdüğü Güiza'yı yine oynatmayı tercih etti. Bazı gazetelerde Aragones'in Semih'i maç içindeki gelişmelerden dolayı oyuna sokamadığı yazılmış. Zaten oyuna sonradan sokmayı beklemeyip ilk 11'de sahaya sürmesini beklerdim. Sanırım vatandaşının Semih'e oranla bu maça daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünmüş. Ama şunu da unutmasınki Semih'e kendisinin eski takımı İspanya karşısında milli takımımızın çok ihtiyacı olacak.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

olur ya ispanya maçlarımızda guiza oyuna girer de gol atarsa semih de çok kritik pozisyonları kaçırırsa Aragonesin Bursa maçı ve sonrası (ki muhtemelen vatandaşından vazgeçmeyecektir.) için tercihlerinde kasıt aranmaya başlanacaktır.Fenerbehçe taraftarı da anladığım kadarıyla "kıymetlileri" guiza yı semihten daha fazla seviyor.Onlar için Semih kaliteli bir stepne midir yoksa zamanı geldiğinde ilk 11 de oynayacağına inançları hala var mıdır?

liverpoolandkop dedi ki...

takımını armasını sevebilir ama bile bile hala durduğu hata, adamın futbuol hayatının yarısı geçti bir ilk 11 oyuncusu olamadı, yapmadılar daha doğrusu

alengir dedi ki...

aslında güzel bir komplo teorisi çıkartılabilirmiş basınımız bu konuda:Casus Aragones, Semih'i İspanya maçı için mi oynatmıyor!