1 Şubat 2009 Pazar

NADAL'DAN SONRA TORRES


Bugün kesinlikle İspanyolların günü. Öğle saatlerinde Avustralya Açık'ta şampiyonluğa ulaşan Nadal'ın ardından akşam saatlerinde ise bir başka İspanyol çıktı sahneye. Fernando Torres Liverpool'un Chelsea'yi 2-0 mağlup ettiği kritik maçta 89 ve 90. dakikalarda golleri atan isim oldu. Sakatlıklardan dolayı ekim ayından bu yana ligde gol atamıyordu. Lider M. United hem bir maçı eksik hem de Liverpool'un 2 puan önünde.


Lampard 60. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Scolari hakem Mike Riley'e çıkışmış maçın ardından. "Hakem pozisyonu tv'den birkez daha izlesin. Belki o zaman gösterdiği kartın ne kadar haksız olduğunu anlar ve geri çeker. Böylece biz de Lampard'ı bir dahaki maçımızda oynatabiliriz" demiş. M.United'ın 5 puan gerisinde kaldılar, 1 maç da fazla oynadılar.


Zavallım Robbie Keane de böyle giderse paslanacak, maçı tribünden izledi. Benitez son 3 maçta 2. kez O'nu kadroya almadı. İrlanda'lıya ihtiyaçları yok gibi gözüküyor, adama sormazlar mı "ne diye 20 milyon paund verdirdin madem oynatmayacaktın?"

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Guzel macti...Liverpool istedigi zaman istedigi takima baski kurmayi basariyor.Herseyden onemlisi maci kazanmak icin gerekli cabayi gosteriyor...Liverpoollular maclarini seyrettiler,publarda mac tartismalari vsr devam ediyor,birazdan hepsi karinlarinin aciktigini hissederler ve kucagima duserler.

Keske Liverpool'un her gun maci olsa :-)

aksilaz dedi ki...

Robbie Keane nefret ettiğim bi futbolcu.zaten onu ancak Benitez alır tıpkı Dirk gibi bi adam işte.çırpınır durur sahada o kadar.

Adsız dedi ki...

Robbie Keane, Albert Riera, Philip Degen, Andrea Dossena ve Alvaro Arbeloa gibi adamlar Liverpool'da oldukça şampiyon falan olamazlar.