18 Mart 2009 Çarşamba

İLK BİLEN SİZ OLUN - ARDA TURAN

Arda yarın Hamburg karşısında oynayacak. Bu konuda aldığım bir istihbarat da var ama çoğunlukla Bülent Korkmaz'ın yaptığı açıklamalardan sonra edindiğim hislerden ibarettir.

Ayrıca Galatasaray'ın resmi internet sitesinde şöyle birşey de var; sakatlar bölümüne bakalım. Belliki Arda'dan sahiden ümit kesilmemiş ve düzelmesi bekleniyor.

Stadyum:
Ali Sami Yen
Tarih: 19 Mart 2009 Perşembe / 21:30
Hakem: Pedro Proenca, Jose Tiago, Sergio Manuel 4. Hakem: Joao Carlos Santos Capela
Cezalı: Emre Aşık (Galatasaray)
Sakatlar: Servet Çetin, Tobias Linderoth, Mehmet Topal, Emre Güngör, Murat Akça, Serkan Çalık (Galatasaray)
Hava Durumu: Maç günü İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 8, en düşük ise 3 C derece olacak.
TV: D Smart

9 yorum:

xmxm dedi ki...

"oohhh" cektirdin... sagol

Turgay Keskin dedi ki...

UEFA bile sitesinde Arda'nın sakatlığından bahsediyordu. Her taraf bununla yankılanıyor. Bu tür yanıltmaların eskide kaldığını sanırdım ama istihbarat sağlam, maçı bekliyoruz. :]

okonudabiproblemiolmayanadam dedi ki...

bir daha söyle!

fdjdfdfd

Sinan Kolat dedi ki...

insallah, seviniriz tabi
hemen bunu sahaya yansitalim. Bulent Korkmaz'in dedikleri ile birlesince Arda solda oynar, Kewell stoper'e cekilir, Semih yine yedek kalir. Zaten milli mac arasinda biraz mac oynatip sonrasinda dusundugunu soyledi hoca Semih konusunda. O zamana kadar da Emre Gungor iyilesir, yine yedek kalir.
Sag kanat? Oraya da Hasan Sas gelir :)

jugador dedi ki...

ne kadar doğru bilmiyorum ama açıklanan 11'de arda yok. ayhan barış m. güven ve lincoln. 4-3-1-2 şeklinde kadro düştü. ama umarım arda oynar ve turu geçeriz aksi halde serkan balcı'nın kulakları çınlayacaktır bolca :=)

Adsız dedi ki...

Arda'nın oynayacağından adım gibi eminim. Ben de resmi siteye baktım sakatlar listesinde yok. Oynamazsa çok kötü rezil olacağım orası ayrı.

Sacit Tekin dedi ki...

Yaz döneminden beri tüm idman raporlarını okumuş biri olarak yazıyorum:

Hiç bir futbolcu için, ki buna Kewell, Lincoln,i Servet, Topal da dahil, bu ifadeler kullanılmadı şimdiye kadar. Yani bu maçta oynaması zor tarzında ilk defa açıklama gördüm idmöan raporunda.

O nedenle de hep bir umut var içimde bu bir şaşırtmaca olabilir diye ve muntemelen de arda nın oynayacağını düşünüyorum.

Cem Kalay dedi ki...

Arda inşallah yetişir yarına. İşin kötü yanı mehmet güvenin stopere çekilme ihtimalide var...

bilog dedi ki...

Arda'nın da olmaması Galatasaray için son nokta olacak bence. Ve ben bir Galatasaraylı olarak o anı yaşamak istiyorum. O şekilde de başarılı olacağımıza eminim. Hem Arda'nın sakatlığı çok daha kötü bir dereceye ulaşabilir. Oynamasın derim.

İstihbarat doğru diyorsan, boynumuz kıldan ince :)