20 Mart 2009 Cuma

OLMAMIŞ, YAKIŞMAMIŞ

Espri güzel, zaten Fenerbahçe'lilerin bugün yapması beklenen bir espriydi. Ama bırakın bu işi taraftarlar yapsın, bırakın bu işi taraftar siteleri yapsın. Siz büyük Fenerbahçe camiasısınız. Taraftar gibi hareket edip ezeli rakibinize gönderme yapma hakkınız yok maalesef! Kulüpler de bunu yaparsa bundan sonra hiç hoş olmaz.

13 yorum:

aksilaz dedi ki...

Kendine yakısanı yapmışlar yine. Dünya üzerinde onlar kadar çirkef bir klüp olduguna inanmıyorum...

dimple dedi ki...

kınayı kendi elleriyle yaksınlar şimdi,bidaha biz yakıcaz onların bir yerlerine

ADE dedi ki...

Mac boyu stadda asılı kalan metrobüs pankartıyla, resmi sitenin aciklamalarının bir farkı yoktur. İkisi de yönetimin bilgisi dahilinde gerceklesir..

Herkes aynı.. Sucu baskasinda aramanın ve Fenere sallamanın anlamı yok..

Sinan Kolat dedi ki...

ADE'ye katilmiyorum maalesef, pankart yonetim haberinde de olsa taraftar olayidir.
Ama Fenerde maaelsef taraftar yonetim farki pek yok

erssre dedi ki...

gayet de yakışmış fenerbahçeye, içleri neyse dışa da öyle yansıyor.... adım gibi biliyorum ki hamburglulardan daha fazla sevindi fenerbahçeliler

ermansire.blogspot.com

caneryu dedi ki...

megastoreda fenerbahceye karsi alinmis basarilardan sonra cikan urunleri bir hatirlayin.bence oda yanlis degil buda.ayrica dergi tanitimi yapmislar ne varki bunda;)

ADE dedi ki...

@ Sinan Kolat

Taraftarlar hazırlamıstır eyvallah ama yönetim onaylamasa mac koyu öylesine büyük bi pankart orda durmaz.. Bu demektir ki yönetim de o pankarttan ve imadan memnundu.. Eger rahatsız olsalar o pankartı indirtme gücleri vardi.

Yani Galatasaray taraftarlarının satasmalarına sadece Fenerbahce yönetimleri cevap vermiyor. İki tarafta da hem yönetim hem taraftar isin icinde..

Yakısmadıysa ikisine de yakısmadi..

Arkhe dedi ki...

Bence abartıyorsunuz, klasik medya yaklaşımı oluyor.

Bu zaten belli olan bir kampanyaydı ama o finalde Gs'ın oynama şansı olduğundan açıklanmaması normaldi. O şans ortadan kalkınca da kampanya duyurulmaya başlandı.

He derseniz ki ekstra hassas olunmalıydı ve 1-2 gün beklenmeliydi tamam derim ama kasıt olduğuna inanmıyorum.

Pasetto dedi ki...

Böyle bir durumda özneleri değiştirsek tepkiler yine aynı olur..Olay GS öyle yaptı FB böyle yaptı değil. Aslantepede böyle bir finale FB yürüse senaryoların çok da farklı olacağını düşünmüyorum. Türkiyede kulüplerin ne kadar sağlıklı yürütüldüğünü de biliyoruz. Böyle sallamanın hiçbir anlamı yok. Değiştirebilecek yöneticiler çıkar bizlerde saygı duyar destek oluruz. GS'li,FB'li olsun farketmez yeter ki zihniyet farklı olsun.

Yasemin Yıldırım dedi ki...

Evet olmamış, yakışıksız ama Ergun Gürsoy'un, Galatasaray Kadıköy'de final oynarsa bayrak dikilmesi kaçınılmaz olur açıklamalarından sonra da yakışıksız olmuş diye bir post beklerdim. Ya da dün akşam Arda'nın, "Birilerinin yüreğine inecekti" sözlerinin gereksizliğine dair. Bir de şunu anlamıyorum, Fenerbahçe yenildiğinde ya da elendiğinde sevinenler Galatasaraylılar değil miydi? Bugün niye Fenerbahçeliler'den kendileri için üzülmelerini bekliyorlar.

Sinan Kolat dedi ki...

@ADE
Bir bakimdan evet katiliyorum, yonetimlerin haberi olmadan bu isler olmaz ve GS yonetimi de bu ibareden memnundu.
Su bakimdan katilmiyorum ama. Bu antu'nun acilisi olsa agzimi acmazdim, her ne kadar o da kuvvetle ihtimal yonetim bilgisinde yapiliyo (veya direk yonetim yaptiriyo) bile olsa. Ama resmi siteye koyulmasi farkli kilan bir detay.
Ama bahsedilen karsilikli t-shirt atismasindan sonra aslinda cok da denilecek bisi kalmiyor

PENNEARABIATA dedi ki...

Haklısınız ben yöneticilerin, resmi internet sitelerinin bu şekilde açıklamalar yapmasını doğru bulmuyorum. Ergun Gürsoy'un laflarını duymadım, ben yurtdışındayken yapmış galiba. Ama rakip takım taraftarlarını tahrik edecek hiçbir açıklamayı desteklemiyorum. Gereksiz şeyler bunlar.

Olympian dedi ki...

kulupler neler yapiyor, takila takila buna mi takildiniz? hepsi bir bunlarin, ayirmaya calismayin.