22 Nisan 2009 Çarşamba

PEPE

Juande Ramos Pepe'yi savunmuş; "Pepe penaltı yaptırdığı için kendine kızıyordu, bu sırada o kızgınlıkla havaya tekme savurdu, amacı rakibine vurmak değildi. Umuyorumki komite Pepe'nin kendini kaybettiğini anlar ve ceza vermez."

Getafe Başkanı Angel Torres "Pepe en az 10 maç ceza almalı. Rakibinize bu şekilde tekme atamazsınız. Böyle bir hareket karşılıksız bırakılmamalı."

Vay efendim neymiş, Galatasaray-Fenerbahçe maçında çıkan olayları İspanyol televizyonu canlı yayını kesip yayınlamamış. Futbolda böyle şeyler olur muymuş, ne çirkinmiş! Evet çirkin, tasvip etmiyorum, olmamalı, yaşanmamalı. Ama buyrun sizde de oluyor dünyanın her yerinde olduğu gibi. Dün akşamki maçı da kesseydiniz ya bakalım gücünüz yeter miydi acaba? Kaçan penaltı ile Higuain'in son dakika golünü yayınlamasaydınız bakalım neler oluyordu sonra?(!)



12 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok sağol abi. Bir ara indiririz inşallah. Bu arada ankette oy kullanamadım, cevabım Pepe. Hayvanlığa bile sığmaz o yaptığı.

Adsız dedi ki...

1. yarıyı herkes boşvermiş :D seedlerde bariz bi ikinci yarı üstünlüğü var.

berserk dedi ki...

Ramos futbolcusunu savunma olayını fazla abartmış hatta saçmalamış.

kendini kaybettiyse herşey mübahtır anlamı çıkıyor bence Ramos a da bi ceza gerekir şu açıklamadan sonra.

işin trajik yönü de böyle bi penaltı gol olmadı..

Manu dedi ki...

banner(site ismininin yazdıgı yer. ne deniyor tam olarak bilmiyorum.)ınız değişir mi acaba ali abi? :)
pepe affedersiniz ama, hayvanlıkla ugraşırken madridli bazı oyuncular da çirkefliğin hakkını veriyorlardı 3. gol gelene kadar.
özellikle marcelo'nun "dışarda görüşelim." blöfünü cata diaz görünce zor kaçırdılar marcelo'yu..

Murty dedi ki...

şu hareket pepe nin suratındaki pisliğin dışa vurumudur. şerefsiz piç.

AYHAN dedi ki...

Bunun savunulacak bir yanı yok. Pepe yine hayvanlığını konuşturdu. Adam da ölse İspanyollar yayını kesemez. Sahaya Domuz kafası atıldığında da yayını kesmemişlerdi. Onlar ancak başkalarına sallar.

SİYAH ULAN! dedi ki...

klasik "medeni" avrupa mantığı işte.. hiç kendileri öyle şeyler yapmaz, sadece bizim gibi 3.dünya ülkelerinde olur, peehhh!!

bu arada oyum tabi ki insanlıktan nasibini almamış pepe kardeşe..

UzunPaslar dedi ki...

bu harekete çok da birşey denmez; hele ispanyolların galatasaray-fenerbahçe maçındaki olayları kesecek kadar ince(!) oldukları bir yerde.

daha önce çok tekme görmüştüm ama bu kadar kasıtlı olanına rastlamak çok güç. ramos'un savunması da oldukça komik.

berserk dedi ki...

ali ağabey senin pennearabiata resminde pepe nin resmi var onu da değiştirirsin artikim ::)

KP dedi ki...

vicdansız herif!!!

totikarker dedi ki...

türkiyedeki derbiyi dünyadan naklen yayınlandığını mı sanıyor herkes :D banttan veriyolar banttan.. uyutmasınlar türkiyeyi dünya derbisi diye.. dünya derbisi falan değil bizimkisi.. dünyanın en iyi 18. maçı sadece..(en gerilimli)

Sencer Yücel dedi ki...

bunu olayın siniriyle yazmıyorum -ki 1 gün geçti üstünden- pepe'ye 1 yıl futbol muhafiyeti verilmesini isterdim. bundan sonra futbol oynamaya niyeti olanlar oynasın futbolu diye. abartıyor muyum diye düşünüyorum, görüntüleri izledikçe fikrim pekişiyor. bir süre görmesek iyi olacak bu adamı.