25 Nisan 2009 Cumartesi

AURELIO'YA ÜZÜLDÜM

Mehmet Aurelio dizindeki sakatlıktan dolayı sezonu kapattı. Takımının sezon öncesi kampında da yer alamayacağı, antrenmanlara Ağustos ayından önce başlayamayacağı söyleniyor. Real Betis'in de ligde kalma mücadelesinde O'na ihtiyacı vardı. Hem Fenerbahçe'yle olan FIFA davasını kaybetti hem de üstüne bu sakatlık geldi. Toparlar umarım biran evvel. Euro 2008 boyunca kendisiyle aynı havayı soluma fırsatı bulmuştum, saha içinde nasıl bir Türk gibi formasını sonuna kadar terletiyorsa, saha dışında da bir Türk gibi hareket ederdi. Çiğ köfteye bayılır mesela. Bir gün antrenman öncesi basın mensuplarının yanından geçip sahaya çıkarken "Selamun Aleyküm" dedi, bittiğim andır işte!

3 yorum:

Manu dedi ki...

evet saha dışında da bir türk gibi hareket ederdi...tekmeler falan filan..yanlış anlamayın da neden bu kadar iltimas bu adama?
sevmiyorum, sevmeyeceğim.küçük hesaplar peşinde koştu.yüreğin yetiyorsa saha içinde at tekmeyi.

(yorumumun ortalığı kızıştıracağını düşünüyorsan yayınlamayabilirsin ali abi ama düşüncem bu.)

PENNEARABIATA dedi ki...

@ manu

Yayınlarım niye yayınlamayayım da agresif olmana gerek yok be Manu'cum. Sakin ol, ben severim kendisini sen de sevmiyorsan saygı duyarım.

Adsız dedi ki...

Aurelio Fenerbahçe'nin T.F.F ye yaptığı itiraz ile olan davayı kaybetti,T.F.F uyuşmazlık şözüm kurulunu Fifa nın ipleyeceğini zannetmiyorum,fifa tarafından haksız bulunduğunu da duymadım,ayrıca cas a gittiğinde de büyük ihtimalle davayı kazanacak.