20 Nisan 2009 Pazartesi

FORTIS TÜRKİYE KUPASI

Fenerbahçe'nin sahasında 3-1 kazandığı maçın rövanşı bugün saat 20:00'de oynanacak.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

fenerbahcenin eksiklerine bakılırsa onlar icin cok cok zor gececektir. fenerbahcenin gol atacagını sanmıyorum 1-0 ya 2-0 gibi skorla sivasspor kazanır. duruma gore tur atlayan belli olur.

venezia dedi ki...

anlaşılan aceto'nun kim şampiyon olur anketindeki sami yen havası buraya da uğramış bi şekilde :)

şu anda ki oylama durumuna bakılırsa %51 f.bahçe,% 49 sivas...
şimdi ilk maçta ortaya çıkan sonuçtan sonra bu maçta şansların eşit olduğunu futbolun feriştahı gelse bana inandıramaz.(her ne kadar f.bahçe'nin bi çok eksiği olsa da)çünkü bu tür 2'li maçlarda psikolojik faktörler ön plandadır ve ilk maçta ortaya çıkan skor bu psikoloji üzerinde doğrudan etkilidir ve sivas -2 handikapla bu maça başlayacaktır.
bakın kesinlikle kulüpçülük yapmıyorum ki olabildiğince objektif olmaya çalışırım bu tarz oylamalarda zaten sağ tarafa bakılırsa hangi takımlı olduğum gözlemlenebilir ancak bu oylama durumlarını gerçekten anlamıyorum ben.
mesela aceto'da, şampiyonluk için g.saray'a beşiktaş kadar,sivas'a da bu 2 takımın yarısı kadar şans vermiş çok saygıdeğer futboL SEYİRciLeri.nasıl yani ? bunun adı partizancılık değil midir ? değilse nedir ? neye göre oy verilir,kıstaslar nelerdir,biri bana anlatsın ? lütfen..
ben mevcut şartlar dahilinde bu oylamayı en azından % 65 f.bahçe % 35 sivas seviyelerinde beklerdim açıkcası..

ne diyim iyi SEYİRler...

varol döken dedi ki...

anketlere göre olsaydı bu işler, bahisçiler zengin olmazdı... fenerbahçe finale çıkacaktır, aragones'e ve anketçilere rağmen:)

PENNEARABIATA dedi ki...

@varol

onu bunu bırak da axe ne oldu? anladın sen onu!

liverpoolandkop dedi ki...

Sivas yener Fener tur atlar :)

tofi dedi ki...

emrciksinle başlar artık sanırım, hayrettini de baki'yi katladığı gibi katlar herhalde...

varol döken dedi ki...

sen onu gecenin sonuna kadar hatta parti bittikten sonra kalanlara sor, bana gelince sabah kalkınca unuttum, unutuldum abi:)

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Abi Aceto BlogidamanYurdu post papeleri senin anketi de Surveylemiş.Tamam Sivas evinde oynuyor bizim teknik adamımız kaşıntılı ancak sadece forma bile şu ankette %50'yi aşmalıydı Sivas çıakcak ve bize 3 gol fark atacak.Hımm aynı Sivas ligin az gol yiyenlerinden biz en çok gol atanıyken enteresan maç..Biz tur atlarız.Skor berabere