22 Nisan 2009 Çarşamba

LIVERPOOL 4 - 4 ARSHAVIN

Olmaz arkadaşlar valla yapılmaz bu! Gel de Türkiye'deki futbolu izle şimdi. Biraz abartarak anlatayım; Mesela televizyonun karşısına geçiyorum, açıyorum İBB - Galatasaray maçını (Başka örnekler de verilebilir). Onlar oynuyorlar ben kalkıyorum, mutfağa gidiyorum yiyecek birşeyler hazırlıyorum kendime; sonra, hanım Ali şu balkondaki çamaşırları toplar mısın diyor, kalkıyorum ona yardım ediyorum; biraz sonra tuvalete gidiyorum geliyorum, ardından kapı çalıyor karşı komşu dolma sarmış teşekkür edip afiyetle mideye indiriyorum, dönüyorum ekran başına, bakıyorum tv'ye 0-0, futbol sıkıcı. Maçın belki yarım saatine yakınını izlemiyorum, hiçbir şey kaybetmiyorum. Ama olmaz yahu bu akşam koltuğa mıhlandım, kalkamadım yerimden, karnım ağrıdı, tuvalete gitmem lazım, gidemedim. Kaçırılır mı bu maçların bir dakikası, bir saniyesi? Kaçmaz, her saniyesi, her anı değerlidir. İlaçtır benim içimdeki futbolsuzluk hastalığına. Şarj ediyorum kendimi yarın geceye kadar bu geceki maçlar sayesinde, yarın gece de haftasonuna kadar yükleyeceğim kendimi güzel oyun futbolla. Nalet olsun lan içimdeki futbol sevgisine!

Ah be kardeşim verin şu İngiltere maçlarını açık kanalda, millet doya doya futbol izlesin. Yazıktır Türk gençliğine, futbol futbol diye tutuşan gençlere ayıptır, günahtır. Herkes ödeyemez her ay bilmem kaç TL'yi!

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Yossi Benayoun+ fernando torres= arshavin

alperensaylar dedi ki...

abi ya ayda 80 küsür tl para veremeyip izleyemeyenler napsın:)

Adsız dedi ki...

Liverpool ezdi gecti, darmadagan etti Arsenal'ı ama futbol bu! Arshavin ve kaleci Fabianski hariç ayakta kalan tek bir Arsenalli yoktu ama o ikisi de biraz fazla ayakta kaldılar sanirim :) Benayoun, Kuyt, Torres bu dünyadan değillerdi. Reina bir top kurtarsaydi keske.

Sacit Tekin dedi ki...

Ali abi,

Bam telime dokundun. Bu maçı izleyememek ne kadar da acı diye yazdım bloğumda, sen de ballandıra ballandıra yazmışsın zaten.

İtiraf ediyorum ben de izleyemedim, ama çok pişmanım :(

Adsız dedi ki...

Sopcast'e bağlanıyoruz pc'yi tv'ye bağlıyoruz... UNITED formasını gördüğümüz her kanal bizimdir :D

Yarın james'i inşallah geçmeyi başarırız enteresan performanslar çıkıyor kalecilerden ya da bizimkilerin o anki basiretsizlikleri.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

reina'nın 2 hafta içinde yediği kaçıncı goldür? akinfeev seslerini duyar gibiyim :)

Unknown dedi ki...

konuş ali abi isyanımızın sesi ol!
ntv italya ile değiş tokuş yapsa ne güzel olur.
ya da abi patronunu bi sıkıştırsana bu işe bi el koysun parası neyse artık işin olurunu bulsun :) hayır duamızı alsın
Allahtan r.madrid maçı vardı da fazla küfür yemediler bu akşam.

jose dedi ki...

Ben ızledım ancak full halınıde arama calısmalarına koyuldum bu dakıka ıtıbarıyle :)

kebabman dedi ki...

Evime arac ile 10 dakika uzaklikta 3 tane stad var.Prenton Park(Tranmere Rovers fc stadi),Anfield ve Goodison..Futbolsever olarak yasayabilecegim en guzel yerde yasiyorum.Gel gor ki lanet olsun icimdeki Demirspor sevgisine dedigim cok olmustur.
Ara sira 2.lig B kategorisi maclarina bekleriz.Tiyatro ozleminizi giderirsiniz.

tofi dedi ki...

haklısın abi, digiturk plus varsa bir de 98.70 bayılıyorsun, yuh olsun... adında spor olan pakette bile acilmiyor spormax ne iştir anlamadım.
tek artısı orijinal spiker sanırım

varol döken dedi ki...

@pennearabiata
bu gençler için bir kampanya düşünüyorum merak etmeyin:)

spormax bu senenin bütün parasını çıkardı valla dün, ben de salak mıyım ulan bu türkiye ligine bu kadar para bayılıyorum diyordum hep...

bir de ali çamaşırları da sen mi yıkıyorsun, sana bir leğenli televizyon alalım:)

TheRealBigLebowski dedi ki...

premier league maçları keşke hep hafta içi oynansa. bizim futbolcular bahane bulamazlar izlememek için belki utanırlar biraz izlettikleri kötü futboldan ve yaşattıkları çirkinliklerden. dün gece anfield roaddaki oyuncuların enerjisi ekran başındakilere geçmiştir diye düşünüyorum o nasıl bir tempo nasıl bir adrenalindir arkadaş. biz yerimizde duramadık sarhoş olduk oynanan güzel futboldan. pool seyirciside mest etti yine hepimizi. arshavin russian roulet yaptı yakalasa dahada atardı. sezon sonuna kadar turkcell super lig'de maç izlememe karari alan bir futbol sever olarak (kendi takımımın maçarı dahil) 2745 kilometre uzakta oynanan bu guzel oyun için iki takımada teşekkür ediyorum.

venezia dedi ki...

...sonra hanım, ali şu baLkondaki çamaşırLarı toplar mısın ? diyor
ehe heh eh :))

abi deiL baLkondaki çamaşırLarı topLamak bu türk futboLu adama börekler biLe açtırır sıkıntıdan :))

erssre dedi ki...

Buradaki asıl rezalet; ligtv'nin olduğu spor paketinde yer almıyor premier lig maçları... Ben geçen gün açtırdım en üst paketten almak lazım, oldukça pahalı aslına bakarsanız... (bizimki futbolsa onlarınki başka bir şey =) digiturk de haklı)

erssre dedi ki...

ben de bir şeyler karaladım, resim senden abi izninle...

http://ermansire.blogspot.com/2009/04/liver4ool.html

ygtylmz dedi ki...

Abi siz spor yazarları olarak Spormax'le konuşmanız ve bizim Spormax'ide ucuza izlememizi sağlamanız lazım . Bir kampanya falan şart bizim için . Seneyede Spormax'te Premier Lig .

mondo trasho dedi ki...

NTV yayınlasa keşke EPL'yi. Bir zamanlar Murat Kosova'nın dlinden dökülen "işte premiere lig buuuuu!" haykırışını duysak. premiere lig 1 numara, ntvspor'da öyle. ntv'ye yakışırdı bu ligi yayınlamak!