22 Nisan 2009 Çarşamba

SUSAN BOYLE

Bilmeyenlere tanıştırayım, kendisi Susan Boyle. Bugünlerde Dünya'nın en ünlü insanı. Britanya'nın yetenek yarışması "Britain's Got Talent"da söylediği şarkının ardından milyonların ilgisi Susan Boyle'a döndü. Saçları, giyimi ve konuşmasıyla O'na paspallık kraliçesi diyorlar. Ama bu paspal kadının harika bir özelliği var; inanılmaz güzellikteki sesi. Hani para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derler ya, ses ile dış görünüşün alakası olmadığına da en güzel örnek bu İskoç kadın. Youtube'daki videosu Amerika Başkanı Barack Obama'nın yemin etmesinin ardından yaptığı konuşmadan tam 5 kat fazla izlendi yaklaşık 2 haftalık sürede. En çok izlenenler arasında ise 118 milyon kezle ilk sırada olan "Evolution of Dance"ı geride bırakmak üzere. Yoksa siz hala 100 milyon kez izlenen videosunu görmeyenlerden biri misiniz? Buradan izleyebilirsiniz. Sahneye ilk çıktığında insanlar dalga geçer gözlerle ona bakıyor, konuşurken alaycı gülüşmeler oluyor salonda. Ama şarkısını söylemeye başladıktan sonra ortalık yıkılıyor. Demi Moore izlediğinde gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi. İtiraf edeyim benim de gözlerim doldu. Bu arada Acun "Var mısın Yok musun" için temaslara başlamıştır heralde!

11 yorum:

footballmaster dedi ki...

kimse dalga gectigimi falan sanmasin ama surati bana down sendromu hastalarini andirdi galiba kendisi ucundan donmus,hareketlerinde de sezdim bir gariplik

aethewulf dedi ki...

boyle bu yaşına kadar hiç cinsel ilişki yaşamamış. şimdi ingiliz bir porno film şirketi, kendisine film çevirmesi karşılığında 1.000.000 pound önermiş. "boyle kabul ederse, ilk kez biriyle beraber olacak bunu çok uzun zamandır bekliyordur" diyorlar.

bu arada boyle ilk de değil, paul potts aynı türden bir şoku bir önceki programda yaratmıştı http://www.youtube.com/watch?v=DelJrP3P7tA

britanyada yetenek var, o kesin.

varol döken dedi ki...

bende paul potts'un yaptığı etkiyi yapmadı... sonuçta her şeyin ilki güzel... paul potts gerçek bir sürprizdi, inanılmazdı, o güzel kızın (jürideki hatun, ifadesi muhteşem ya:) kendinden geçirtecek kadar vardı...

susan da iyi ama paul başkaydı be...

Fabio Luciano dedi ki...

evet varol döken katılıyorum paul bir numara.izlerken neredeyse insanın göleri doluyor o derece

ama susa'ın jürideki sarışın abla daha güzel:)

aethewulf dedi ki...

evet. boyle'da nedense bir serinin ikinci filmi havası var. matrix reloaded gibi, yeteri kadar "şok edici", "göz yaşartıcı" olamıyor. sunimiyçesine.

Scorpiusshaula dedi ki...

Paul'un etkisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum ben de.
Bilginize, Susan Boyle'a Piers adlı juri geçende youtube sayfasından çıkma teklif etti. İlk öpücüğünü benden almanı isterim'i olabildiğince centilmen biçimde söyleyerek.
Eğlenmek için aynı yarışmadan,
Annoying Andy'i
Etkilenmek için,
Flawless adlı dans grubunu
Shaheen Jafargoli'yi izleyin derim.
Özellikle 12 yaşındaki Shaheen yeni Micheal Jackson olsa şaşırmam.

memduh95 dedi ki...

bense oyumu signature'daki hafif kilolu abiden yana kullanmak istiyorum ansızın.

EDDIE dedi ki...

paul'un o surat ifadesi yeter benim için. o gönlümün kazananı.

varol döken dedi ki...

@luciano
demek ki artık gözlerimi kaçırtıp, yok abi ne ağlaması, yutub kaçtı demeye gerek yokmuş:) paul potts inanılmazdır, her seferinde yeniden gözlerini doldurandır, daha spontane daha beklenmedik daha unutulmazdır...

orada iç geçiren esmer abla, susan'da saçını sarıya boyamış zaten, güzellik aynı ama etkilenme değil, paul potts'un aşağıdaki videosunun 1.57 saniyesine dikkat edin, işte o an benim ona aşık olduğum andır:)

paul potts'un onca alkıştan sonra ifadesi de muhteşemdir, yani kısaca paul potts bu alanın, bu beklenmeyen performansların tartışılmaz kralıdır.

varol döken dedi ki...

kaydı unutmuşum, o da burada:

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Fabio Luciano dedi ki...

@varol döken

o iki abla aynı mıydı?hiç farketmemişim:))

ama karar değiştiriyorum esmer hali daha güzel galiba.

zaten benim şu anda scarlett johansson ile süergiden seviyeli bir birliktelğim var.etik olarak bu konuda konuşmayı doğru bulmuyorum.zaten kendisinden rica ettim o da saçları boyattı.esmer hali daha bi güzel oldu.