25 Mayıs 2009 Pazartesi

AS'TAN ÇIKTIM YOLA VARDIM LİGTV'YE, ALLAH SONUMUZU HAYREDE!!!

İspanyol gazetelerini geziyordum internette. AS gazetesinin ana sayfasında "Galatasaray Van Nistelrooy ile anlaşmaya çalışıyor" başlıklı haber dikkatimi çekti. Açtım ayrıntılarını okurken Haldun Üstünel'in Hollanda'ya gittiğini ve tedavisi devam eden Van Nistelrooy'u gelecek sezon Galatasaray'a getirmek için uğraştığını öğrendim. AS haberinde kaynak da belirtmişti; bir Türk gazetesi Milliyet'i. Alla alla dedim, bizimkilerin İspanyol basınını kaynak göstererek haber yaptıkları çok olmuştu da bir İspanyol'un bizimkini göstermesine fazla rastlamamıştık. Sonra açtım Milliyet'i. Ana sayfasında "Aslan Bombaları patlatıyor" diye bir başlık. Girdim içine baktım. Buradaki haberde yalnızca Haldun Üstünel ve Van Nistelrooy değil başka isimlerin de olduğunu gördüm. Haberi okuyunca Haldun Üstünel'in yalnız olmadığını O'na Başkan Adnan Polat'ın da eşlik ettiğini, ikilinin sadece Hollanda'ya gitmediğini öncesinde Almanya'ya da uğradıklarını öğrendim. Almanya'ya gitme sebepleri ise Werder Bremen'in Peru'lu golcüsü Claudio Pizarro içinmiş. İkili Pizarro'nun hem menajeri hem de kulübü ile masaya oturmuşlar. Buraya kadar herşey normal, ancak haberin kaynağı Milliyet değildi. Onlar da kaynak belirtmişti; LigTV'nin internet sitesi. Haydaaaa, ordan sıçradım LigTV'nin sayfasına bu kez. Ana sayfada "Aslan'da Pizarro ve Nistelrooy Harekatı" diye bir haber. Girdim baktım hemen hemen Milliyet aynen almış zaten. Dedim ki, ohhhh tamam Ali buraya kadarmış, haberin kaynağını en sonunda bulduk. AS'tan çıktım yola vardım LigTV'ye. Ama bu bununla kalırsa yine iyi; yarın spor gazetelerimizden birinin manşetini görür gibiyim; "İspanyollar'ın ünlü gazetesi AS'a göre Galatasaray Van Nistelrooy'un işini bitirdi."

10 yorum:

gokmenoz dedi ki...

Marca: Bülent Uygun Real Madrid için gün sayıyor.

Nistelrooy tek bacakla oynasa yine iş yapar. insan inanmak istiyor lakin medya maymunculuğunun hat safhada olduğu ülkede resmiyete dökülmediği sürece hadi len diyor insan.

velev ki[:)] iki haber de doğru ve ikisi de galatasaray için imza atmaya yakın. e baros nolacak. ümit artık yeri var mı zaten. dünyanın en yavaş zencisi nonda'yı da tutmanın lüzumu yok. serkan çalık? özgürcan? yaser?

peki galatasaray'ın orta sahası n'olcak? defans hattı? taffarel ve mondi'den sonra ki kale sorunu?

iki adet isimden nerelere geliyoruz. yönetimin bu sezon düzgün ve yerinde çalışması her şeyi değiştirir. umarım en yararlı sonuçlar galatasaray için rol oynar.

Adsız dedi ki...

Çok güldüm...

Aynen öyle olur vallahi, aynen öyle olur.

Murat1905 dedi ki...

İyi sabahlar Ali Bey,

Lig TV Baros'u satmış ve iki forvet transfer etmiş, asıl traji komik olan bu nitekim değerleri, gazetelerinin kağıt değeri kadar bile etmeyen Fotomaç, Fanatik gibi masabaşı habercilik kurumlarına taraflı olduğunu tescil etmiş olan Lig TV'nin katılmasına şaşırmadım.

Asıl daha vahim olan bazı taraftarların bu medya kurumlarına ait uydurma haberlere inanması veya inanmak istemesi!

varol döken dedi ki...

bu lig tv geçen gün harry kewell'ın taraftarımız stadı rakip için kabusa çeviriyor demecini, taraftarımız kabus gibi çok üstümüze geliyorlar diye çeviren lig tv değil mi?

o değil de aliciğim, madem masa başında okuyorsun hep bunları, bir zahmet bazı yayın organlarındaki van hoojidonk-van basten şıkkı da düşünülüyor haberlerinin kaynağının ben olup olmadığını öğrenebilir misin? zira izmir dönüşte otobüste, flying dutchman'da ve lambuja'da onaylı yorumlarımız var, başkan ali koç, genel menajer van hoojidonk, teknik direktör martin jol veya van basten, 10 numara sneijder diye:)

Sezoln dedi ki...

varol bey.Herşeye inanırım da sneijderin fenere geleceğine inanmam :)

varol döken dedi ki...

@sezr
yorum dediğimize bakma, üzüntünün acısıyla kapalı gözlerinin önünden uçuşup giden hayaller bunlar... ama hayal olan her şeyin gerçek olma ihtimalini göz önünde de tutmak gerek, real madrid sneijder i satışa çıkartacak bu sezon mesela:)

bilog dedi ki...

Suyunun suyunun suyu :)

cisco dedi ki...

kendi soyledigi yalana inanmak boyle bisey olsa gerek.

abeyle dedi ki...

http://www.internetspor.com/marca-van-nistelrooyu-dogruladi-news7412.html

Abi sıkı dur başlık geliyo:

MARCA VAN NİSTELROOY'U DOĞRULADI.

PENNEARABIATA dedi ki...

Ve Ali Okancı haklı çıkmanın verdiği gönül rahatlığıyla başını yastığa koyuyordu... :)

Sağol abeyle, nihayetinde bunu yapan bir siteye rastlamış olduk sayende.