26 Mayıs 2009 Salı

BARCELONA - M.UNITED CANLI



ARŞİV

42 yorum:

wjker1982 dedi ki...

OOO teknoloji yapmissin Ali abi .

canli anlatim da boyle mi olacak ki bence olmali

ziggytheking dedi ki...

abi bi an blogumda linki görünce dedim ne çabuk çarşamba olmuş. (işsiz adamaa her gün çarşamba bir yerde) :)

Cenky dedi ki...

Çok Kral Adamsın be Sevgili Okancı, hakkaten burayı tam bir futbol portalı yaptın :D

ozdemirmusta dedi ki...

güzel video, paylaşım için teşekkürler. repleri görelim beyler! =)

böyle giderse yakında pennearabiata'da blog camiasını daha ileriye taşıyacak bir devrim olacak ama nasıl olacak ne kadar etkili olacak, bekleyelim görelim :)

Martin Eden dedi ki...

işte budur müdür olay. pennearabiata kurumsallaşıyor :)

yok artık leBron james dedi ki...

blogculukta hakkaten son nokta canlı mı anlatacaksın hakkaten star spikerlerine son yasasın pennearabiata!!!

alperensaylar dedi ki...

@martin eden
aman fenerbahçe gibi kurumsallaşmasın da:)

şaka bir yana abi sen gerçek hayatta da mı bu ses tonuyla konuşuyorsun:)

PENNEARABIATA dedi ki...

görüntülü anlatmanın bir yolunu ben bilmiyorum. Tavsiyesi olan varsa bekliyorum.

Martin Eden dedi ki...

abi internet radyoları var aslında senin sesinden maçları dinlesek hiçte fena olmaz aslında hatta dinler dinler keyiften gülümseriz bile:)

beera dedi ki...

Ali Abi şahane...

Yakında dolabın sol ve sağ taraflarına reklam da almaya başlarsın. :)

OKOROKWO dedi ki...

Super olmus ya ellerıne ve agzına saglık valla sabaha kadar konussan hıc sıkılmadan dınlerım alı abı( bu arada en kısa zamanda tekrar senı bır spor haber bultenı sunarken goruruz ınsallah )

beckham07 dedi ki...

bu blogun ayrı bi güzelliği var, süpersin abi :)

turnusoll dedi ki...

justin.tvye üye olup bir sayfa aç. web kamerannı yayınla. oradaki linki de sayfana göm. bir iki denemede yaparsın diyorum. :)

harika olur.

OKOROKWO dedi ki...

Canlı ve goruntulu yayın yapabılecegın benım bıldıgım bı sıte justin.tv var abı.Yayın yapmak cok basıt bı webcam yeterlı.Embeded kodu var abı onuda bloguna yerlestırdınmı justın sayesınde senı canlı canlı ızleyebılırız.(Yalnız hemen soyleyeyım justın.tv mahkeme kararıyla yasaklanmıs bı sıtedır ufak bı dns ayarıyla bu sorunda ortadan kalkıyor.)tabı daha ıyılerını bılen varsa lutfen paylassın senı canlı canlı takıpde etme ımkanı bulalım abı =) :)

sannti dedi ki...

Ali abi görüntülü anlatım için justin.tv'den yayın yapabilirsin sanırım webcam'le ama nası yaparsın onu bilmiyorum. Bi bilene danışmak lazım o konuda.

frodo555 dedi ki...

abi budur ya! zaten arka odada yer darlığından monitörle tv yanyana, monitör Tv nin PiP ekranı gidiydi :D şimdi Tv den maç ses kısık, pc den de senin sesin ve görüntün.. arada kadeh de kaldırırız karşılıklı hehe..

Mutu dedi ki...

bence winamptan radyonu kurarsan adreside maçtan önce buraya yayınlarsan hepimiz televizyonlarımızın sesini kısıp senden dinleyebiliriz..

ebruli dedi ki...

ooooooooooooo işte teknolojiyi sonuna kadar kullanmak bu olsa gerek :)

UzunPaslar dedi ki...

ooo ali ağbi, böyle giderse futbol blogları çıtasını çok yükseğe çıkartacaksın.

internette radyodan anlatmak sahiden de iyi bir fikir bence denenebilir.

çıta işine gelince aklıma Yelena İsinbayeva geldi. aman, onun gibi olup kendi kendine rekor kırmaya girişme :)

Reyes dedi ki...

Ali abi arkadaslar justin felan yazmislar fakat o site tr de yasak ve herkes ulasamayabilir. Ayrica justinde video baglantisi ile yayin yapmak biraz karisik gibi durmakta. Yazindan sonra biraz arastirma yaptim ve en iyi sitenin http://www.freedocast.com oldugu gordum. 2 dk da uyelik alarak sitede yayina baslayabilirsin. Sag ust kosede Broadcoast yazisina tiklaman ve 1-2 ayar yapman yeterli. Site hakkinda daha fazla bilgisi olan arkadaslar paylasirsa final macini Ali abiden dinlemene seferine erismiz olucaz..

aşkın dedi ki...

Camstream işe yarayabilir

http://www.camstream.net/

Alper; dedi ki...

görüntülü değil ama internette yayın yapan radyo siteleri var. bunlardan bir tanesini açarak maç saatinde radyoyu açabilir ve ordan bize canlı anlatım yapabilirsin sayın okancı. size bir kaç defa daha yazmıştım ama buda bende nacizane bir fikir olsun...

Zorro dedi ki...

net radyo ile online straming yapabilirsiniz. Arkadaşların dediği gibi.

Ayrıca blog idman yurdunun son maçının skorunu bizzat Etiler natulparkta yapacağımız maç öncesi gördüm şok oldum. Skoru pek paylaşmayı düşünmüyorum zira yapılması gereken Aceto'nun blogu olmalı :)

vts dedi ki...

abi ne yaptın allah aşkına? içindeki amatör ruhu kaybetmemiş topçu gibisin.
daha önceki canlı yayınları kaçırmıştım. bu kez tv'nin sesini kısıp izlerim artık.

Cenky dedi ki...

Umut Pirinci'nin fikri güzel. Winamp radyoları harika çözüm. Ben daha önce bir kaç denemede bulunmuştum, üstelik gayet basit ve gecikmesi çok az.

M. Burak Ömeroğlu dedi ki...

süpersin:=) star tv acık olacak sesi kapalı olarak:)

fatih dedi ki...

büyüksün!! :)

sayerlack dedi ki...

Bi kafa. Dışarıyaa...

demeyi unutma.

varol döken dedi ki...

ehuhehe, süper olmuş ama keşke takım elbise giyseydin, arkaya da trevi çeşmesi'nin fonunu koydun muydu tadından yenmezdi...

PENNEARABIATA dedi ki...

arkadaşlar winamp üzerinden radyo yayın yapmak zor gibi gözüküyor, araştırma yaptım gerekli olan exe dosyalarının indirebileceğim linkleri devlet yasaklamış :(

Genç Arsenal dedi ki...

ali abi zaten yayın yapman çok zor. şimdi biz tvde izlerken sen aynı anda sunacaksın ama senin sesin bize gecikmeli gelecek. bu yüzden senkron tutmayacak. bunun da ne kadar çekilmez birşey olduğunu tahmin edersin. kendini yorma boşuna. sen text anlatım yapmaya devam et :)

turnusoll dedi ki...

Habertürk adresine mail attım da geri geldi. sana hesap aldım. çok kolay yayın yapabilirsin.

bana mail atarsan sana tekrar atayım.

OKOROKWO dedi ki...

alı abı justın.tv var dıye yazmıstım dun ama bugun bıraz freedocastı ınceledım yayın yapmak gercektende cok kolay sadece bı webcam yeterlı broadcasta tıkladıktan sonra uye oluyosun daha sonra gereklı bı kac ayarı yaptıktan son pcye freedocastın yayın ıcın gonderdıgı verıyı kaydedıyosun ve boylece canlı yayın yapabılıyosun az once denedım ve oldu ıstersen bı ıncele ve dene.

Mutu dedi ki...

http://www.izafet.com/program-anlatim/246667-winamptan-radyo-yayini-genis-resimli-anlatim.html

ben denedim bu adresteki linkler ve programlar çalışıyor mikrofonum olmadığı için test edemedim fakat herhangi bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.çünkü gerekli programları aldıktan sonra mesela sadece ayar kısmında onuda resimli anlatmış arkadaş.Ali abi halledersen senden dinlemesi müthiş olacak..

PENNEARABIATA dedi ki...

@umut pirinci
gönderdiğin linkteki 2 ve 3 numaralı maddelerdeki linklere, exe uzantılı olanlara tıklayınca açılan sayfa yasaklı çıkıyor.

@okorokwo
freedocasta girdim üye oldum. orda canlı yayın yapılıyor yani görüntülü ben sadece sesim ulaşsın istedim olmadı maç sati onu deniycem

Mutu dedi ki...

http://servedby.advertising.com/site=755442/size=728090/u=1/bnum=56859480/xsxdata=1:93242111/hr=16/hl=1/c=3/scres=5/swh=1280x800/tile=1/f=2/r=1/aolexp=1/optn=1/fv=0/dref=http%253A%252F%252Fwww.shoutcast.com%252Fdownloads%252Fsc1-8-9%252Fshoutcast-1-8-9-windows.exe

yukarıdaki 2 numaranın linki

buda 3 numaranın linki

http://servedby.advertising.com/site=755442/size=728090/u=1/bnum=67468414/xsxdata=1:93242111/hr=16/hl=1/c=3/scres=5/swh=1280x800/tile=1/f=2/r=1/aolexp=1/optn=1/fv=0/dref=http%253A%252F%252Fwww.shoutcast.com%252Fdownloads%252Fshoutcast-dsp-1-8-2b-windows.exe

hiç olmadı buradan indirebilirsin ali abi

http://www.shoutcast.com/download

dosyaları yükledikten sonra ayarları yapman en fazla 15 dakikanı alacaktır.Bitirince de bi deneme yayını yapabiliriz ben burdayım..

Mutu dedi ki...

birde dns ayarlarını yapman gerekiyor yasaklı diyor ise http://img252.imageshack.us/img252/6352/adszfe3copyjs9vq3.jpg bu linkten bakabilirsin onada nasıl yapıcağını

Alper; dedi ki...

maçı sizin sesinizden dinleyebilmek çok güzel olacak. umarım gerçekleştirebilirsiniz. hem gerçekleştirilebilirse eğer blog tarihinde bir ilk bile olabilir bu durum... haydi Ali abi :)))

benden Ali, senden Okancı...

Aliiiii...

:))

Fabio Luciano dedi ki...

maç 2-1 biter man.utd alır vidic gol atar..

KP dedi ki...

abi hakkaten efsane olma yolundasın.

Boşa sevmiyoruz seni. :))

Sevdiğin işi yapmak böyle bişey işte.

Heyecanla bekliyorum maç saatini.

cmzrfdl dedi ki...

abi bunu söylemeden edemicem. senin küçüklüğün sima olarak "idare edemem anne" diyen çocuğa benziyor muydu?

Unknown dedi ki...

abi illegale doğru yol mu alıyoruz diye düşündürdün açıkcası :)
sadece ses olacaksa, malum kanalın sesini kısar, senin sesinle izleriz. umarım senkron sorunu olmaz da dadından yinmez bir final olur bizim için