22 Mayıs 2009 Cuma

BEDAVA 7000 KOMBİNE

Championship'te mücadele eden Burnley kulübü, S.United ile Pazartesi günü oynayacağı play-off maçını kazanırsa adını Premier Lig'e yazdıracak. Yönetim bunu başarmaları halinde 7000 kişiye önümüzdeki sezon için bedava sezonluk bilet vermeyi kararlaştırdı. Bu sezon için geçen yıl 8 Ağustos'tan önce kombine kart alan herkes önümüzdeki sezon M.United, Chelsea, Liverpool ve Arsenal gibi takımları izlemek için 5 kuruş ödemeyecek. Kulüp bunun bedelini 2 milyon sterlin olarak hesaplamış ancak premier lige yükselmeleri halinde önümüzdeki sezon kasalarına 50 milyon sterlin girecek. Yönetim Kurulu Başkanı Barry Kilby "Taraftarlarımız bizi bir sezon boyunca yalnız bırakmadı. Bizden kendilerine küçük bir jest" diyor.

Hadi bundan bahsetmişken İngiltere'de kombine kart fiyatları ne kadar bunu da belirtmeden geçmeyelim. Öncelikle Burnley Premier Lig'e çıkarsa en ucuz kartları onların satacağını söyleyelim; yetişkinler için sezonluk kartlar 800 TL'den başlıyor. Bir sezonda sadece ligde 19 maç yapıyorlar ki hadi 20 diyelim, bu da demek oluyor ki maç başına 40 TL'ye Dünya'nın en iyi takımlarından birkaçını izleyebilecekler. Üstelik gençlere çocuklara da maçlar bedava.

Chelsea ve M.United gibi kulüplerin sezonluk kartları ise 1200 TL'den başlıyor. Ve bu takımlar sahalarında bir sezonda ortalama 30 maç oynuyor. Bu takımların taraftarları da kabaca bir hesapla stadyumlarında 40 TL'ye maç izlemiş oluyorlar. Bu fiyata haftasonunda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini izleyin de göreyim! Ya da bazı sakar karaborsacılar var onlardan yürütüp de izleyebilirsiniz. :)

5 yorum:

cisco dedi ki...

hocam sen de cocuklarin ustune fazla gidiyorsun. acilari buyuk zaten :)

bonaventure dedi ki...

türkiye de sahip olduğun kimlik kartına göre her maça kombinesi olduğunu düşündüğü insanlar yaşıyor. bir de utanmadan uefa finalini protokolden izlemeye kalkıyorlar. almış yanına eşini dostunu çocuğunu topluca giriş yapmaya çalışıyor. neyse ki uefa tff ye benzemiyorda sittiri çekiveriyor bir güzel. çıkarlarkende kulaklarının kızarıklığından yaptıklarının ayıp olduğunu farkedebilmişlerdir herhalde. zira ben farkettim.

Ventisei26 dedi ki...

Burnley - Premier Lig takımı: Kombine 800 lira.
Eskişehirspor - Turkcell Süper Lig takımı: Kombibe 500 lira.

deepman dedi ki...

valla helal olsun.. mükemmel düşünce. ee tabi o kadar para eline geçecekse neden olmasın diyor insan.

ozdemirmusta dedi ki...

Bravo kulüp yönetimine, taraftara jest budur işte!!

Post'un sonundaki iki cümleye ise tam tarihini hatırlamadıgım ama basın toplantısında kimin söyledigini cok iyi hatırladıgım bir cümle ile cevap vermek istiyorum :)

" Buldunuz abalıyı, vurun hımına küyiim " ( Vural Y. )

=)