26 Mayıs 2009 Salı

CRESPO VE QUARESMA GENOA'YA, DIEGO JUVENTUS'A

Inter'in bu sezonun flaş takımlarından Genoa'nın iki önemli ismi Milito ve Motta ile anlaşmasından sonra Genoa'nın hamlesi merak ediliyordu. Onlar da Inter'den 34 yaşındaki Crespo ile hayalkırıklığı Quaresma'yı alıyorlar. Seneye ilk 5'i görürlerse iyidir...

Bu arada Juventus da internet sayfasından Diego transferini resmi olarak duyurdu. W.Bremen bu transfer sayesinde kasasına 24.5 milyon euro koyacak. 3 sene önce 6 milyon euro'ya gelmişti Porto'dan. 4 katına sattılar Brezilya'lıyı. Juve 5 yıllık sözleşme imzaladı 24 yaşındaki Diego ile.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Quaresma'ya o kadar para verdikten sonra umarım bonservisini vermiyorlardır Genoa'ya. Çocuk daha genç. Bakarsın 30 yaşında dirilir de Inter geri çağırır. Milito'yu almayı biliyorlar.

Unknown dedi ki...

İtalyanın Real Madrid'i İnter artık..
Quaresma için verilen para,Madrid'in Baliç hezimetinden daha kötüdür..

abeyle dedi ki...

Quaresma işi daha kesin değil bildiğim kadarıyla.

Gökh dedi ki...

bence inter, italya'nın bayern münih'i..

rasheedrec dedi ki...

Jose'nin yapmak istediği kanatlarda tek adam (maicon-maxwell), çift forvet (ibrahimovic-milito) ve kalabalık ve dayanıklı bir orta sahaya sahip bir takım kurmak. bu doğrultuda quaresma gibi mancini de gidici gözüküyor. Aziz Yıldırım'a duyurulur..

beera dedi ki...

Quaresma portekiz liginde ya da Turkiye'de oynayabilir en fazla.

Cacık olmaz yani :)

Diego'yu da İtalya'daki defans oyuncuları çok net yer bitirirler.

En az Carrusca kadar güçsüz bir fiziği var çünkü.

http://muzortavegol.blogspot.com/

venezia dedi ki...

yahu bu crespo'da italya'da gezmediği kulüp kalmadı desek yeridir ancak açık sölemek gerekirse --lazio'dan hiç haz etmem -- hiçbir forma lazio forması kadar yakışmıyordu bu adama! hatta onun oynadığı dönemde lazio futbol tarihinin gördüğü en iyi kadrolardan birine sahipti..

C.K dedi ki...

Garip bi seçim.

Unknown dedi ki...

şu link geldi aklıma. iyi güldüm
http://img104.imageshack.us/img104/6672/crespogaaladh0np9.jpg