31 Mayıs 2009 Pazar

NBA FİNALİ

10 yorum:

kiprit dedi ki...

pek nba i takip edemiyorum ama bu sonuç duygusal mı yoksa orlando gerçekten lakers tan daha mı iyi

frodo555 dedi ki...

vay beah! orlandoyu (15 yıl sonra)yeniden buralarda görmek -üstelik bunda en büyük payı olan ikiliden birinin Trük olduğunu düşününce- çok güzel, büyük ihtimalle süpürülürler ama, playoff başından beri her tur bu beklenti vardı, olmadı... bakarsın bir son kapak da LA e takarlar...

granger17 dedi ki...

orlando süpürülme gibi şansı yok normal sezonda iki maçıda orlando kazandı benim favorim daha iyi takım ve takım oyunu oynayan orlando lakersdada bir devrin sonuna yaklaşılıyo mehmet okurlu detroit karşında süpürülmekten son saniye 1 maç alarak kurtulmuşlardı o neal takımdan ayrılmıştı bu seferde aynı olay gerçekleşirse sezon sonu free agent olacak lebronu 23 nolu formayla lakers da izleyebiliriz , o zaman 24 nolu forma nerde olur bilinmez ama tabiki bizim gönlümüz hedo lu orlando dan yana

venezia dedi ki...

kabul etmek gerekir ki normal sezonun havası ve şartları farklı,finalin havası ve şartları çok farklı.kalbimiz orlando desede saha avantajıda göz önüne alındığında la bir adım önde gibi duruyor. hee derseniz ki king jamesi alt eden superman kobe'ye de aynı tarifeyi uygular o zaman susar kaba etimin üstüne otururum,yoruma açık bi durum çünkü.

tofi dedi ki...

süpermen yeter lakers'a

RaRe dedi ki...

doğudan kim çıksa lakers'ı tokatlar iddiam vardı...Magic çıktı ki tokatlama şansları daha yüksek...

Howard ve Hido için cevapları yok...
4-2 alırlar seriyi...

lyotard dedi ki...

bence bu anket sonucu tamamen duygusal!

steven_stiffler dedi ki...

Şu Denver'ı şampiyon görseydim çok daha mutlu olacaktım.

Orlando kazanır umarım.Hedo da,NBA şampiyonluğu yaşayan ikinci Türk sporcumuz olur böylece.

Scorpiusshaula dedi ki...

Yahu Orlando'nun maşallahı var tamam da, hücümsuz Cleveland ile Odom Gasol Bynum Kobe Ariza vs. ile her yandan hücum yapan, üçgen hücuma alışmış Lakers arasında dağlar kadar fark var. Kobe de Lebron gibi tutulabilen bir oyuncu değil, 20 sayı atıp 5 asist yapsa dahi 50 sayıda katkısı olur. Her hücüm kendi gazıyla maçı alıcam devresi geçti Kobe'nin. Ayrıca 4 numarada Lewis Gasol eşleştiği vakit evlere şenlik olucak pota altı.

Orlando'nun alma şansı var mı? Var ama yüksek diyerek gaz yapmamak lazım. Bu seriden el kol sallayarak çıkarlarsa seve seve top olurum, ama kanımca kazansalar bile 7 maç olur.

Kobe'nin Spike Lee tarafından çekilmiş Doin Work adlı belgeselini izlememiş birisi var ise, basketten çok anlarım, boyum uzun olsa oynardımcılar var ise izleyin. Uzun biraz ama basketbolun izlendiği gibi oynanmadığını gösteren bir çalışma.

http://www.youtube.com/view_play_list?p=3430701F2001D1CA&search_query=kobe+doing+work

Barizzio dedi ki...

Aman çılgın Türk'lerim ne yaptınız!!
KG'siz Boston'u elemeynen, tek adamlık takım Cavs'i elemeynen, yüzük takılmaz yiğitlerim, etmen eylemen!!