31 Mayıs 2009 Pazar

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ, TEBRİKLER BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'lı yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları ama herşeyden önce taraftarlarını kutluyorum. Bu sezon takımlarına tüm maçlarda büyük destek verdiler. Siyah beyazlılara şampiyonlar liginde önümüzdeki sezon başarılar diliyorum. Ancak umarım bu şampiyonluk birçok şeyin üstüne örtmez. Çünkü Avrupa sınavları için bu takımın mutlaka takviyeye ve kesinlikle daha iyi oynamaya ihtiyacı var. Yönetimin birkaç mevkiye transfer yapması şart, iki kupayla kalınmaması, önümüzdeki sezonun planlarının ciddiyetle yapılması gerekli. Ama herşeyden önce eğlenme, şampiyonluğun tadını çıkarma vakti. Siyah beyazlıları tekrar tebrik ediyorum, şampiyonluk tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun!

9 yorum:

erdersson dedi ki...

tebrik ediyoruz beşiktaşı.ama gümbür gümbür çoşkulu bir şekilde olamadı tabii.hep bir sıkıntı.taraftarınıda sezon içinde şampiyon olmaktan beter etti diyebilirz.çileli bir şampiyonluk.hayırlı olsun.türkiyede herşey skor oluncada matematik hesabı bitmeden çilede bitmiyor.

gokmenoz dedi ki...

kimsenin haketmediği bir sezonun şampiyonu.

türkcell süper lig hiç bitmesin mi şimdi?

Alper; dedi ki...

şampiyon olduk mutluyuz... sevinmek için sevmedik dedik ama bu sezon sonunda sevindik...

şampiyonluk mutluluğunu sadece bu sezon değil bundan sonraki sezonlarda ve tabiki de avrupa'da da gelmesini istiyoruz. bunun için istikrar ve kaliteli oyuncular gerekli. mustafa denizli'ye uzun süreli kontrat yapılmalı ve olası başarısızlıklarda bile tahammül edilebilmeli...

M. Burak Ömeroğlu dedi ki...

cok guzel yazmıssın...iyi bir televizyon adamının yanında cok da iyi bir sporsever oldugunu gosterdin...bu yuzden sevip takip ediyorum. bu arada şampiyonluk bizim kupa bizim:)

xaropinho dedi ki...

yüzde yüz haklısın yoksa bu takım bu savunmayla avrupa'da yine hüsran yaşar hele yine bi ingiliz çıkarsa mazallah..barca fln çıkarsa düşünemiyorum bile..Şampiyonluk iyi güzel ama önce yabancılar değişmeli takıma fark yaratıcak yabancılar gelmeli.Delgado'yla bu iş olmuyor.3 sene bekledik 4.ye gerek yok bence.

Kartal Bafiler dedi ki...

Teşekkür ederiz, iki kupa olması daha da güzel oldu...

Bellamy. dedi ki...

bir çok önemli (!) blogger'ın değinmeye lüzum bile görmediği şampiyonluğumuzu kutladığınız için çok teşekkürler!

fatih dedi ki...

teşekkürler...

baba hakkı dedi ki...

Şampiyonluğa blogda yer verdiğiniz için teşekkürler.Siyahı beyazı kısaca Beşiktaşı küçümseyenlere iyi cevap oldu sanırım bu şampiyonluk.