25 Mayıs 2009 Pazartesi

TARAFTARIZ BİZ ÇEKERİZ CEFA

Bu başlık altında yayınlanan fotoğrafların en iyilerinden biri. Şöyle ki, hanımefendi bir taraftar ve fotoğraflarda tam anlamıyla cefa çekmekte...


Kimin nesi diye merak eden varsa söylerim... :)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

abi, kimin nesi?

aradadusunur dedi ki...

Kimin nesiymiş ? :)

kutay dedi ki...

kimin nesi?

Facchetti dedi ki...

tv'den izlediğimde bu kadın tugay maçı sonu sahaya çıkarken,o da tünelin başında fotoğraf çekiyordu.

gokmenoz dedi ki...

isim melissa norman. hadi onu anladık ama necidir kimindir anlamadık : )

Erdal dedi ki...

86 d'lu derbyshire'ın bişeyi ama neyi çözemedim.

İlker Yılmaz dedi ki...

tugay'ın eşi olmasın bu ?

PENNEARABIATA dedi ki...

:) Matt Derbyshire'ın eşi Melissa Norman, çiftin ikizleri var. Dünkü maçın ardından kocası taraftarlara imza dağıtıp fotoğraf çektirirken onu beklemekten sıkılan Melissa Norman, Kebabman'in objektiflerine yakalanmış.

venezia dedi ki...

allahım sana geliyorum!

hep bunu yapmak istemişimdir ; hepimiz derbyshire'z :))

kebabman dedi ki...

Arkadaslar Ingiltere'deki maclardan sonra futbolcu -taraftar kaynasmasi guzel oluyor..Ne futbolcular kaciyor,nede taraftarlar kovaliyor.Bu kez sezonun son maci olunca oyuncular biraz daha rahatti..Bizim federasyon ve kuluplerimizde mac sonrasi taraftar-futbolcu iliskisinde birseyler yapmaya baslasalar iyi olur.Futbolcularin imza dagitabilecegi,taraftarlarla fotograf cekilebilecegi bir bolum olusturulmali..Isteyen futbolcu yapar istemeyen yapmaz ama bu secenek olmali...Bizim futbolcular kactikca,saklandikca taraftarlarda ulasmak icin olayi abartiyorlar..
Bizim taraftarlar mumkun oldugunca futbolcularla bulusmaliki futbolcununda kendisi gibi insan oldugunu farketmeli,abartilacak birsey olmadiginin farkina varabilmeli..
Bu mac sonu Matt, abartisiz 300 imza atti..150 kisi ile fotograf cektirdi..Herkes sirasini bekledi.Stad ile araba parki uzakligi 50 metre kadardi.
Anfield'de de cikis yerine bariyer koyuyorlar..Futbolcu araclari oraya getiriliyor..Isteyen futbolcu imza dagitiyor,fotograf cekiliyor..Istemeyen futbolcu arabasina binip gidiyor.Imza dagitmayan,fotograf cektirmeyen futbolcunun araci cikarkende topluluk hafiften
gulumseyerek yuhhh cekmeyi ihmal etmiyor :-)

varol döken dedi ki...

biri kaçıp diğeri kovalamadıkça keyfi nerde bu işin:)

- i think we forgot you're just a man like us...

- i am not a man, i am eric cantona!

budur:)

C.K dedi ki...

kim bu yahuu:)