3 Haziran 2009 Çarşamba

ANCELOTTI NEDEN CHELSEA'YE GİTTİ?

Yıllık 6.5 milyon sterlin + şampiyonlar ligi şampiyonu yapması durumunda 1 milyon sterlin bonus. Ancelotti'nin 8 yıllık Milan kariyerini noktalayıp Chelsea'nin yolunu tutmasındaki büyük etkenlerden biri bu. Ancak bir başka sebep daha var; özel hayatı, ihtiraslı özel hayatı.
4 yıl önce Modena takımında halkla ilişkilerci olarak çalışan Rumen Marina Cetu ile tanışması Ancelotti'nin hayatını tamamen değiştirmişti. İtalyan hoca, Cetu ile yakınlaşmaya ve ardından birlikte olmaya başladı. Ancelotti belki başta gecelik bir eğlence olarak bakmıştı ama ilerleyen zamanda ikili kendilerini bağımlısı oldukları bir ilişkinin içinde buldular. Cetu, Ancelotti'ye ilk görüşte aşık olmuştu. O'nun için yapamayacağı şey yoktu, arkadaşlarına böyle söylüyordu. Varsa yoksa Ancelotti idi. Ancak Ancelotti evliydi ve 2 çocuğu vardı. Karısını aldatıyordu ve bunu saklamak için her yola başvuruyordu. İki tarafa da yalan üstüne yalan, vaad üstüne vaad veriyordu. 4 yıl boyunca her hafta Cetu, Ancelotti ile birlikte olmak için Reggiolo ile Milano arasında gitti geldi. En sonunda yakın çevresine bu böyle olmayacak, O'nu daha fazla görmek istiyorum bu yüzden Milano'ya taşınacağım deyince Ancelotti'nin tepesi attı.
Bu arada Ancelotti'nin 25 yıllık eşi Luisa kadınlık iç güdüleriyle kocasının ihtiraslı yaşamının farkına varmıştı. Sonunda daha fazla dayanamayıp geçen ekim ayında Ancelotti'yi terk etti. İtalyan teknik adam yıkılmıştı, yakasını Cetu'dan kurtarmaya çalışıyordu ama bunu bir türlü başaramıyordu. Üstüne üstlük eşine söylediği binbir yalan işe yaramamış ve neticede yuvası dağılmıştı. O dönemdeki bu sıkıntıları işine de yansımaya başladı. Konsantrasyonunu takımına veremiyor, Milan hem ligde hem de Avrupa'da beklenen sonuçları alamıyordu. Bir karar aldı Ancelotti; İtalya'yı terk etmeliydi. Birçok da teklif alıyordu, özellikle İspanya'dan. Ama o daha uzağa gitmeliydi. Ve en sonunda Chelsea'da karar kılıp Londra'nın yolunu tuttu. Şimdi attığı 3 yıllık imzanın ardından kendine yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor...

6 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

E hıyarağasıymış ya bu?Adam bilirdik bizde.Vay anasını...

Bekara karı boşamak kolay derler ya,yine de ahkam kesmeden edemeyeceğim,Ancelotti'nin eski eşi affederse ahmaktır...

Murat1905 dedi ki...

Teknik Direktör dediğin başkanına bakarak kararır demişler, kötü de dememişler :)

Belusconi - Ancelotti

Sonuç olarak AC Milan'ın geleceği kurtuldu. Bakalım iğrenç futbol anlayışıyla ve kadro seçimindeki inadıyla Londra'da ne kadar kalabilecek :)

aşkın dedi ki...

Hanımı misilleme yapmıştı diye biliyorum?

Sade dedi ki...

pembe dizi senaryosu gibi olmuş:D
Yeşilçamda yazıldıysa bu senaryo muhakkat affeder:D

PENNEARABIATA dedi ki...

@ sade

yeşilçamda değil kemerburgazda yazıldı, ayrıca bu bir senaryo ise gerçek hayat öyküsünden yazılmıştır :))

venezia dedi ki...

''4 yıl önce Modena takımında halkla ilişkilerci olarak çalışan Rumen Marina Cetu...''

hanım kızımız pek bi ciddiyetle yapıyormuş demek ki işini :))