5 Haziran 2009 Cuma

İBRAHİMOVİÇ BARCELONA'DA

Az önce menajeri Mino Raiola aradı cepten. Aliciğim transfer bitmek üzere verebilirsin blogtan dedi. Eyvallah Raiola'cım hayırlı olsun dedim Ibra ile Barça'ya. Moratti ile Mourinho önce bütçe toplantısı yapmışlar, durumu gözden geçirmişler ardından da Moratti ile Laporta Barcelona'da buluşmuş. İbra Barcelona'ya gitmeyi zaten istiyor, iş sadece iki kulübün anlaşmasına kalmıştı, onlar da büyük ölçüde anlaşmış. Guardiola ile Laporta'nın da gönüllerinde yatan aslan zaten İbra. Eto'o'nun yerine İsveçli futbolcu hayırlı olsun. Kamerunlu'nun yeri bir başkadır, çok severim ama İbrahimoviç de bir başka olur yani heee! Biraz da Nou Camp'ta yapsın şu abrakadabralarından. Bu transferin ardından Kaka'dan sonra bir başka büyük yıldız daha İtalya liginden ayrılıp İspanya'ya gitmiş olacak ki, Serie A'yı iyice at bir kenara, La Liga ile iyice coş gelecek sezona.
İkiliyi görüntülemeyi başaran El Mundo Deportivo da, rakipleri Marca ile AS'a basmış oldu.

16 yorum:

Rory Breaker dedi ki...

İspanya'da Eto'o ya yapılanlar ve ırkçılık mevzusu geldi bir anda aklıma. Vatandaş resmen yağmurdan kaçarken muson yağmurlarına tutulur o mevzuda.Daha yeni Balotelli'ye neler yaptılar.Eto'o da içli adamdır kaldıramaz.
Bu arada Ibra'ya haber var da Topuz'a yok mu Ali abi. =)

Facchetti dedi ki...

Seni artık MARCA'da görmek istiyoruz Ali abi :):)

CaRtMaNtR dedi ki...

etoo kadar defansif baskı yaratamaz belki rakip üstünde ama inanılmaz yetenekleri ile artık ceza sahasında barçaya daha fazla cirit atma şansı verecektir. sol tarafada iyi bir bek alabilirlerse ilk 11 kusursuzlaşacak iyiden iyiye

Unknown dedi ki...

takımın artık AYI BARÇA olduğunun resmidir :)

abeyle dedi ki...

http://socratesla.blogspot.com/2009/06/ibracadabra-barcelonada.html

unun da haberini önceden vermiştim ama reijkaard'da benden önce davrandın tebrikler ali abi.keşke laportayla morattinin konuşmalarını da aktarsaydın bize...

OKOROKWO dedi ki...

Ibramıda sevmem Barcayıda sevmem o yuzden hayırlı olsun =)Adamlar onumuzdekı senede sılme supurme (galıba oyleydı)gotururler gene olanda Real Madrıde olur koca bı sıfırla ellerı bombos kupasız kapatırlar onumuzdekı sezonu

fatih dedi ki...

bence ibrahim, etoo kadar faydalı olamaz bu takıma çünkü etoo dan daha dağınık serbest oynamayı seven bi futbolcu ve barça da böyle futbolcunun kralı olduğundan keşke david villa gelseydi...

venezia dedi ki...

barcelona sempatizanı olarak hiç de iyimser değilim açıkcası bu transferden.ibra'nın barça'nın o makine düzenini bir nebze de olsa dizginleyeceği kanaatindeyim,bilmiyorum belki de ibrayı kişisel olarak pek beğenmediğim için önyargılı da davranıyor olabilirim ancak nerden baksan yine şahsi yetenekleriyle belli bir gol barajının altında kalmaz.

tabii eto'o nun kontratının son senesinde olması da büyük pay sahibi bu transferde ancak + 30 milyon Euro gibi bi rakamdan bahsediliyor ki bu doğruysa ;

j.Laporta ya dayak yememiş ya da sayı saymasını bilmiyor..resmen evlere şenlik bi rakam..

biliyorum oturduğumuz yerden ahkam kesmek kolay ama ; şahsen o paraya david villa tercih edilebilirdi,çünkü villa'nın oyun tarzına daha bi yatkın sanki barça saha içi sistemi + illa da para kazanılmak isteniyorsa eto'o için 5 & 10 milyon Euro(tahminen bu civarda satılırdı) gibi bi fiyatı verecek bi kamyon kulüp çıkardı..yani her açıdan daha karlı olurdu usta :)

Fart Maul dedi ki...

Abi olacaksa PES 2010'dan önce olsun da oyunu ona göre alalım...

varol döken dedi ki...

ingilizler güzel diyorlar böyle durumlar için:

bullshit!

xaropinho dedi ki...

formada pek yakışmış ibra'ya...geçen seneden beri benim kendi içimde düşündüğüm transferi yaptılar bu takıma şimdi bir tek kaleci lazım ama valdes'i kesmezler..messi-henry-ibra voltranı tamamladılar.

erdersson dedi ki...

barcanın transfer politakası müthiş gerçekten.geçen yıl ronaldinhoyu 20 milyon avroya verdiklerinde herkes şaşırmıştı çok düşük diyerek.ama biliyorlardı ronaldinhonun her topu alışında çalım atma sevdası takımın ahengini ve hızını kesiyordu.zaten bunu messi yapacaktı tek başına.hem yolladılar takım kazandı hemde kulüp maddi olarak kazandı.şimdi etoo yu yolluyorlar.nedeni basit.aykırı ve problemli.vede ibrahimoviç çok daha iyi bir golcü etoodan!.tebrikler barca.hatta ronaldinho-eto ikilisi rijkaardın son senesinde hem barcayı hemde rijkaardı bitirmişlerdi.

Mutu dedi ki...

ali abi bu transfer gerçekleşirse pes 2010'da barcelona vazgeçilmez takım olacak:) sence Pes 2010'da barçayı durdumak için karşısını hangi takımı alalım dersin?

PENNEARABIATA dedi ki...

@ mutu

alınacak takımı değil ama alınmayacak takımı söyleyebilirim, barcelona. kimse barcelona ile oynamamalı haksızlık olur :)

Mutu dedi ki...

bence de ya da barcelonayı alan handikaplı yenmek zorunda olsun üç fark falan:)

Adsız dedi ki...

PES 2010 ve FM 2010'da felaket maçlar, seriler olucak şimdiden tahmin ediyorum.

Ronaldo'lu, Benzema'lı, Kaka'lı Madrid..

Messi'li, Henry'li, Ibra'lı Barca..

PES09'da yaptım transferleri ama Ibra uyum sorunu yaşıyor Barca'da :)