2 Haziran 2009 Salı

NO SMOKE ANCELOTTI

Ancelotti Milan yedek kulübesinde sigarasını yakmış tüttürüyor. Belki takımının galibiyeti kesinleştiği bir maçın son dakikalarında zevkten belki de yenildikleri bir maçın son anlarında stresten dolayı yakmış olabilir. Ancak İtalyan'ı önümüzdeki sezon bu pozlarıyla göremeyeceğiz. Çünkü İngiltere'de futbol stadyumları sigara içilmesi yasak alanlardan. Bol bol sakız çiğnerken görürüz heralde artık. Ya da Cruyff gibi lolipop alır ağzına belli mi olur! Yıllık 6.5 milyon sterline de değmez mi 90 dakika sigara içmemek?

Tabii konu sigaradan açılmışken akıllara da hemen Zidane'ın bu tüttürüşü geliyor. 2006 Dünya Kupası'nda Portekiz'le oynayacakları yarı final maçından önce otelin balkonunda derin derin çekiyor. Gözler kapalı, dudaklar iyice yapışmış sigaraya, sanki kendinden geçmiş. Usta bir de Avrupa Birliği'nin 2002'de sigaraya karşı başlattığı kampanyanın gönüllülerinden biriydi. Dediğimi yap, yaptığımı yapma!

Bir de bu kerata var tabii!..

13 yorum:

gunahkargecelerintovbekarcocugu dedi ki...

Kerata = Wayne Rooney ?

Evrim dedi ki...

Sırtındaki lekelerden belli. Rooney bu.

aşkın dedi ki...

Ayağı görünen de hanımı oluyor herhalde.
Valla ben Huysuz Virjin'in yalancısıyım, ayağı büyük olanın..

abeyle dedi ki...

Futbolcuların %50sinin sigara içtiğini biliyorum.Ama aşırıya kaçmadıkça onlara pek (şimdilik)sorun çıkarmayacağı görüşündeyim.

Rory Breaker dedi ki...

O dümbük kafa yapsı başka kimsede olamaz zaten. Çifçi Wayne Looney. =)

Unknown dedi ki...

rooney sigara icmiyo canim,sarildigi belli o elindeki cismin

bahtiyar dedi ki...

rooney'nin sigara içmesiyle ilgili olarak capello kaç tane içtiği önemli demişti. tabi ki profesyonel sporcuların sigara içmemesi lazım ama asıl mesele günde 1 tane mi yoksa 1 paket mi içiyor.

venezia dedi ki...

ali abi ; 6.5 milyon sterlin bizim eski parayla ' 15-16 trilyon ' civarı falan yapıyor,yoksa yanılıyor muyum ? ya da efkar bastı abi şu anda emin misin 6.5 olduğuna :)

PENNEARABIATA dedi ki...

@ venezia

doğru. şampiyonlar ligi şampiyonu yapması durumunda 1 milyon sterlin de ekstra alacak.

venezia dedi ki...

saolasın abi,ben gidip bi çay koyim en iyisi hazımsızlığı alır belki :)

johnwayne dedi ki...

bu arada ancelotti de yanlış hatırlamıyorsam istanbuldaki finalden sonra yakmıştı bunu ;)

ozdemirmusta dedi ki...

ancelotti ile rooney'in sigarayı tutuşları bişeye benzemiyor da zizou sanki orucu yeni açmış, daha çorbayı bitirmeden yakmış sigarayı, öyle keyifle çekiyor köftehor!!

bir de buffon'un manita ile sigara içme fotografı vardı ki o iftar sonrası sigaraya falan benzemez, başka bir keyif olsa gerek.

csr dedi ki...

cok aliyomus ya:S

bu chelsea de teknik direktor piyasasini arttirdi yani..

hiddink kac aldipeki acep? var mi bilen?