6 Haziran 2009 Cumartesi

REAL MADRID RIBERY İÇİN NE TEKLİF ETTİ?

Barcelona temelli yayın yapan Sport gazetesi Ribery'nin çirkinliğine gönderme yaparak, Real Madrid'e giderse daha da çirkinleşeceğini, Barcelona'ya gelirse Brad Pitt gibi olacağını resmetmiş. Sport'un çağrısı eğer Ribery daha da yakışıklı olmak istemiyorsa boşa düşüyor tabii ki! Gelen son haberler ise Real Madrid'in Ribery'i Bayern'e bonservis ödemeden transfer etmeye çalıştığı yönünde. Bayern'in başına geçen Louis Van Gaal'i kandırmaya çalışıyorlar. Hollandalı'ya "Vatandaşların Van der Vaart ile Sneijder'i verelim, Ribery'i bize yolla" diyorlar. Van Gaal iki futbolcuyu da yakından tanıyor ve takımında görmek isteyebilir. Bundesliga, özellikle de Bayern, Hollandalılar için kendi futbol karakterlerini ortaya koymaları adına daha elverişli olabilir.

Bu arada Barcelona'dan gelen son haberler ise Guardiola'nın Krkic'i kiralık vermekten vazgeçtiği yönünde. Eto'o'nun ayrılma ihtimaline karşılık genç futbolcuya önümüzdeki sezon daha fazla dakika vermeyi düşünüyor.

6 yorum:

lancey dedi ki...

iyi taktik aslında ama yerse tabi :9

not:düzeltmek pek haddime değil fakat Schneider değil sneijder olcak :)

alperensaylar dedi ki...

2003'de perez ronaldinho'yu çirkin diye almamıştı(yani böyle bir ifade kullandığını duymuştum), anlaşılan akıllanmış:)

fd dedi ki...

Galatasaray'da Scarface, Real'de "Franck"enstein, Real'de Brad...:-))

venezia dedi ki...

şimdi roller değişti :)

2003 ; marketing düşünülerek ronaldinho yerine beckham tercihi

2009 ; gönder janti gibi adam van der vaart'ı al riberyi :)

zinedine zidane'ın ayak sesleri diyorum ben buna.
perez sonunda futboldan anlayan futbolun 'bazen' sadece futbol olduğunu bilen adamlara önemli yetkiler vermesi onun açısından önemli bir gelişme olsa gerek..

alperensaylar dedi ki...

@venezia

kesinlikle katılıyorum, en azından makaleleye yaptığını diarra'ya yapmaz artık perez..sanırım:) konu perez ve aziz yıldırım olunca güvenemiyorsun transfer konusunda.

ayrıca bir konu da perez'in transfer konusundaki gücü, calderon 2 sene kaka ve ronaldo'nun peşinde koştu aldığı en ünlü adam robben oldu. perez geldi 1 haftada bitirdi kaka'nın işini. vizyonu çok geniş adam bu perez:)

Murat1905 dedi ki...

Bülent TuluM'a sormak lazım aslında, malum şahıs TV'lerde fink atarak yönetimi yerden yere vuracağına önce kendisini bir sorgulayıp en yakın kilisede günah çıkartsın :)