27 Haziran 2009 Cumartesi

U2 AVRUPA TURU

U2 30 Haziran'da 2009 Avrupa Turu'nu Barcelona'dan başlatıyor. İlk konserleri de tabii ki Nou Camp'ta. Sahanın ortasına 360 derecelik harika bir sahne kurmuşlar. Uzaktan bakınca bir uzay aracını andırıyor. Ya da benim hayalgücüm çok fazla. Bono ve arkadaşları 22 Ağustos'a kadar 15 farklı şehirde konser verecek. Ne yazık ki takvimlerinde bu yıl Türkiye durağı yok. Ne diyelim öyle olsun! Haydi Barcelonalılar hep bir ağızdan, "One Love, One life, When it's one need, In the night, One love, We get to share it, Leaves you baby if you, Don't care for it"

4 yorum:

bilog dedi ki...

Türkiye ayağı olmassa Türk insanı onlara gider. Belki bir marka gönderir falan. Öyle bir şey olabilir yani birkaç gün içinde U2 hayranı varsa takipte olsun :)

Adsız dedi ki...

U2, "Türkiye'de insan hakları vs. düzeltilene kadar orada konser vermeyeceğiz" tarzı bir açıklama yapmışlardı. O yüzden canlı izlemeyi beklememek lazım.

Çetin Cem dedi ki...

u2 sevene sevgim var :) kısmetse 15 ağustos'ta wembley'de izleyeceğim bakalım.

bu arada benim sayfamı da blog listenize eklemeniz mümkün mü? ağırlıklı olarak bir müzik blogu, sinema ve spora da dokunuyor arada. yani spor blogu olmadığı için eklemezseniz de anlayışla karşılarım tabii ki.

iyi günler,
http://cekmekaset.blogspot.com

Flying Dutchman dedi ki...

south park'ın more crap bölümünden sonra bono'yu ne zaman görsem yere yatıp gülesim geliyor...


sevemedim bu adamı bir türlü...aktivistliğinde de fena bir poserlık seziyorum