7 Temmuz 2009 Salı

DREAMS THEATRE

Gecenin yönetmeni ve sunucusu Florentino Perez açılışı yapar; "Stadyumların böyle dolduklarını müzik dünyasının önde gelen solistlerinin ya da gruplarının konserlerinde görürdük. Futbolun aktörlerinin yer aldığı futbol maçının dışındaki bir organizasyonda tribünlerin tıklım tıklım dolu olması gerçekten inanılmaz. Evet burası Santiago Bernabeu, burası düşler tiyatrosu. Hoşgeldiniz. Bugün sizlerin de merakla beklediği gibi "94 Milyon Euro'luk Adam" oyununun dünya premieri sergilenecek. Keyifle izleyeceğinizi tahmin ediyorum. Vakit kaybetmeyelim, hazırsa herkes şov başlasın!"

Alkışlar yükselirken binlerce seyirciden, bir basın mensubu heyecanlı bir şekilde atmosferi seyircilere aktarmakta. "İyi geceler, Madrid tarihi gecelerinden birini yaşıyor. Salonda 85 bin izleyici, bu sahnede ilk kez başrole soyunan bir isim Cristiano Ronaldo, oyuncuyu izleyen ve değerlendirmek üzere bekleyen iki tiyatro duayeni Eusebio ve Di Stefano ve bu şovu yöneten adam Florentino Perez. Bu premier için günlerdir hazırlandılar ve bizleri de hazırladılar. Günler öncesinden yerlerini ayırtan ve saatler öncesinden kuyruğa giren seyirciler bu premier'i izleme şansına sahip oldukları için bir hayli heyecanlılar. Bakalım izleyiciler umduklarını bulabilecek mi?"

Derken ışıklar sönüyor, başrol oyuncusu beliriyor sahnenin köşesinde. Spotlar onun üzerinde. Kalabalığı gören oyuncu heyecanını gizlemekte oldukça zorlanıyor. Çocukluğundan beri bu anın hayalini kurmuştu çünkü, ama bu an onun hayallerinden kat be kat daha fazla, daha büyük. Arkasında onu destekleyen iki duayen bile şaşkın. Böyle bir kalabalığı görmeyeli yıllar olmuştur onlar için. Ama şaşkınlıklarını gizleyip oyuncuya destek vermeliler. Sırtını sıvazlayıp onu sahnenin ortasına doğru yolluyorlar. Bir anda sahnenin tüm ışıkları yanıyor ve şov başlıyor. En iyi yaptığı işlerden birini, meşin yuvarlağa olan hakimiyetini sergiliyor dakikalarca binlerce Madridista'ya. Mest oluyor 85 bin kişi. Oyun kusursuz bir şekilde sona eriyor. Hep birlikte ayakta alkışlıyorlar. Paralarının karşılığını aldıkları için mutlular. Perez de sahneye çıkıyor ve ikili seyircileri selamlıyor. Ronaldo düşünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken Madrid taraftarlarının gözünde bir anda daha da büyüyor. Çünkü şovun yönetmeni böyle istiyor. Büyü Ronaldo daha da büyü! Seni çok sevmeliler, daha çok sevmeliler hatta sana tapmalılar! Tapmalılar ki her oyunda bu salon tıklım tıklım dolsun! Kendilerini senin yerine koysunlar, senin gibi olmak istesinler! Eğer senin gibi olurlarsa onları da böyle bir şovun beklediğini bilmeliler ve şov mutlaka devam etmeli! Öyle de olacak gibi. Çünkü seyirciler imza alabilmek için birbirleriyle yarışırken yanlarındakine şöyle diyorlar, "Çok güzeldi, gerçekten çok güzeldi. Bir kez daha gelmeliyim, mutlaka yine izlemeliyim."

Basın mensubu ise kapanış anonsunu yapmakta bu sırada, "Seyirci sayısı sezon sonuna kadar milyonları bulacak gibi. Gerçekten herşeyiyle mükemmeldi. Şimdi akıllarda şu soru var. Başrol oyuncusu rolünün hakkını sonuna kadar verebilecek mi? Şımarmaması, bu sahnenin tarihine uygun şekilde performansını sergilemeye devam etmesi gerekiyor. Çünkü Madrid'li seyirciler bu konuda çok tecrübeli ve eğer günün birinde beğenmemeye başlarlarsa onu çıkardıkları gibi indirmesini de iyi bilirler. Bunun için de sadece beyaz mendillerini sallamaları yeterli. Ben Ali Okancı, iyi geceler!"

Son görev ise gecenin sunucusu Perez'e düşüyor. "Hepinize çok teşekkürler. Umarım beğenmişsinizdir ki beğendiğiniz her halinizden belli. Bir sonraki oyun ayın 20'sinde Dublin'de. Ama merak etmeyin buraya daha birçok kez uğrayacağız. Başrol oyuncumuz Ronaldo'nun sahne kostümlerinin benzerlerini hemen çıkıştaki mağazamızdan satın alabilirsiniz. Birçok ürünümüz sizi bekliyor. Görüşünceye dek hoşçakalın!"


FAUBERT VE DI STEFANO

5 yorum:

beckham07 dedi ki...

şov başladı ama asıl şov sahada olacak. bu adam kim ne derse desin 1 numaradır. kim yerinde olmak istemez ki?

sayerlack dedi ki...

Ntvsporu kınıyorum bu nasıl bir yayıncılıktı.Dünya spor tarihinin en önemli şovunu bize yarım izlettiler.Haksızmıyım Allah aşkına...

PENNEARABIATA dedi ki...

@ sayerlack

ben izleyemedim yayını bilmiyorum gerçekten. o yüzden sadece fotoğraflardan yola çıkarak bir yazı yazdım.

sayerlack dedi ki...

Senin burdan anlatımın çok daha iyi.5 dakika izlettiler birde Ntvsporu izlerken ekranın yarısı o anda hiç gereği olmayan bilmem hangi ligin puan tablosu , madalya tablosu gibi yazılar kaplamız sol tarafın alt yarı tarafıda duyurular.. yok Volkan birinci kalecimiz , beşiktaş tabata diyor.Komediyi izlemen gerekirdi.72 kare ekranımda 5 dk verilen şovu 37 ekrandan 1 mt mesafen izlemiş oldum.
Resimler ve yorumlar için teşekkürler..

Siparişleriniz İçin dedi ki...

gitmiş kadar oldum hayatım, ne güzel anlatmışsın...