22 Temmuz 2009 Çarşamba

IBRA BARCA'YA, ETO'O INTER'E HAYIRLI OLSUN!

Bu transfer döneminin yılan hikayesi sonuçlandı. Eto'nun menajeri Inter yönetimi ile anlaşmaya vardı. Kamerunlu yıllık 10 milyon euro civarında bir rakam istiyordu İtalyan kulübünden. Yarın transferin ve detayların resmen açıklanması bekleniyor. Toplamda 75 milyon euro'luk bir transfer olacak. 40 milyon euro + Eto'o + Hleb( 1 yıllık kiralık). İki takım için de karlı bir anlaşma gibi duruyor. Ama duygusal olarak Eto'nun Barça'dan ayrılmasına üzülüyorum. Hleb, Arsenal'den beri çok sevdiğim bir oyuncu. Barça'da yapamadı, umarım eski formunu ve uyumu yakalar Inter'de. Paranın yanında bu iki oyuncunun Inter'e katılması İtalyanlar için iyi oldu. Ancak Ibra'nın da La Liga'ya gitmesiyle Seria A'nın son kalesi de düştü.

5 Haziran'dan IBRAHIMOVIC BARCELONA'DA postu.

11 yorum:

aşkın dedi ki...

Abi Etoo şu şartlarda 35 atmaz, gelecek sene sözleşmesinin son senesi ve takımdan ayrılmak istiyordu.
Ben tam tersine sevindim, son huzur bozucu da çekip gitti.Zlatan tam tersine uyumlu olacaktır çünkü Avrupa'da başarı istiyordu.İstese bile Etoo'nun yarısı kadar huzur bozamaz.Her iki taraf için de iyi oldu, İbrahimovic tarafını yukarıda yazdım Etoo ise nihayet egosunu tatmin edip en büyük yıldız olabileceği takıma gitti ki Barcelona'da çıkardığı huzursuzluğun sebebi budur.

Second Striker dedi ki...

Bundan sonra daha da İtalya ligini seyretmem.

HKNSRN dedi ki...

Yılın transferi bence bu oldu. Yüzyılında takasıdır.

hasanerdem dedi ki...

Etoo'nun ayrıldığı iyi oldu Barça'dan. 10 numara huzursuz bi insan bence. Ayrıca Ibra Barçayı kanatlandırır, Real yine sokağa attı paraları :))

memduh95 dedi ki...

"Biz demiştik"

takvim

ozdemirmusta dedi ki...

ne etoyu ne ibrayı ikisini de sevmem.. bir tane bile yıldız kalmasın, italya ligini yine seyrederim.. futbolun dışında başka tutkular var orada.

Unknown dedi ki...

eto'o yu bir türlü sevemedim, adam 100 golde atsa benim için hiçbir anlamı yok...

anotherday dedi ki...

Realliler her ne kadar galacticos naraları atsada o yönde transfer yapsada gerçek galacticos Barcelona olacak( ne yapıyım yakışıklı Beckham'ı)
en azından izlerken oyundan zevk alacağız .Barça maçları seneye tadında yenmez gibi takımda bi İbra eksikti.

rasheedrec dedi ki...

1- aradaki 40milyon euro "Eto'o"nun gururuna dokunmuştur kesin..
2- transfer management olarak Inter adına müthiş bi başarı..

venezia dedi ki...

@ recep

hiç zannetmiyorum , adam yılda 10 milyon euro(messi'nin şu anda barça'dan aldığı paradan fazla) alacak.ben alıyım o parayı benm üstüme değil 40 isterlerse 140 versinler umrumda bile olmaz, onunda öyle olmuştur muhtemelen..

Sade dedi ki...

İbra'nın Egosu ve Barca tutmayabilir!