10 Temmuz 2009 Cuma

KİRLİ SEPETİ'Nİ BEN DE DOLDURDUM

Hasan ve İlker ile çarşamba günü Kirli Sepeti için çok keyifli bir sohbet yaptık. Bugün ya da yarın sayfalarına koyarlar. Medya dünyasından ve bloglardan konuştuk. Videosunu izlemek isterseniz linki burada.

10 yorum:

Sade dedi ki...

merakla ve ilgiyle izleyeceğim...

mondo trasho dedi ki...

okay karacan kanal 24 spor servisinin başına geçmiş sanırım. umarım yine birlikte görürüz sizi:)

and1905 dedi ki...

Seni birçok defa dinledim izledim.Ama hiçbir maçında radyodaki anlatımın kadar keyif almadım.Gerçekten çok keyifliydi.Sizinle olmadığımız dakikalarda:)) keyifli bir sohbet olmuş.En kısa zamanda ekran karşısında görmek dileğiyle...

Adsız dedi ki...

ali abi, konuyla alakasız da soracak baska bir yer bulamadım. okay karacan'ın 24'un spor muduru oldugu soyleniyor dogru mu?

keymark9 dedi ki...

güzel program olmuş ali abi ellerinize sağlık. bence kirli sepeti konuk seçerken inanılmaz güzel işlere imza atıyor. medyanın gülen yüzlerini görmek güzel oluyor.

keymark9 dedi ki...

güzel program olmuş ali abi ellerinize sağlık. bence kirli sepeti konuk seçerken inanılmaz güzel işlere imza atıyor. medyanın gülen yüzlerini görmek güzel oluyor.

ozdemirmusta dedi ki...

video'nun tamamını izledim, oldukça keyifli geçmiş. ilk yayınlarından beri takip ettiğim bir programdı kirli sepeti.

yalnız Ali Okancı'nın birkaç cümlesine takıldım ben.. PES demiş, oynuyorum moynuyorum demiş. Sanıyorumki boş meydanı bulmuş atıp tutmuş :)

Stieve G. selam eder Ali Abi =)

Yasemin Yıldırım dedi ki...

Hoş ve eğlenceli bir sohbet olmuş.

solomon dedi ki...

çöp müsün yani sen ? :)

Ayberk dedi ki...

Guzel sohbet olmus. Denizli-BJK maci anisi enfes. :) Aynen ben de daima PES'ci oldum ve oynamamama ragmen FIFA2009'un PES'i gecebilecegini asla tahmin etmiyorum. Ve 24'un buyusunu yasamis olmana ayrica sevindim. :)