22 Temmuz 2009 Çarşamba

POSTER SAVAŞLARI

M.City kulübü ezeli rakipleri M.United'tan Carlos Tevez'i transfer etmelerini şehir merkezindeki Harvey Nichols mağazasının yakınına yukarıdaki posteri asarak kutlamışlardı. Ama Unitedlıların çoğunlukta olduğu bölgede böyle poster asarsanız olacaklara katlanmalısınız. United taraftarları posteri indirme ya da yırtma girişiminde bulunmamış ama bunun yerine mavi Tevez'in üzerine kırmızı boyalar fırlatarak tepkilerini göstermişler. Peki City taraftarları da bunun altında kalır mı, kalmaz tabii. Siz misiniz Tevez'i kırmızıya bulayan! Alın size kıpkırmızı bir poster demişler ve aşağıdakini asmışlar. M.United'ın sakatlık rekoru kıran yeni transferi Owen'ın bu yönüne gönderme yapmışlar. Şimdi sıra United taraftarlarında.

5 yorum:

kaktus dedi ki...

http://img142.imageshack.us/img142/4862/29c0z9f.jpg

bir de bu var :)

..

Cem Kalay dedi ki...

Gerçekten güzel düşünmüşler.

United tarafıda altta kalmaz. Benim tahminim, arapların futbolun içine ettiği bir resim ile cevap vermeleri, tabi united taraftarının tercihi sonuçta. :)

Gala's dedi ki...

futbol budur işte :)

kebabman dedi ki...

City taraftarinin Owen'a yaptigi gonderme resmi cok guzel birseydi,aradim ama bulamadim.Owen sirti donuk olarak tekerlekli sandalyede..Uzerindede 10 numara Man U formasi.

varol döken dedi ki...

2. resimdeki gerçek afiş değil fotoşop