6 Temmuz 2009 Pazartesi

POULSEN DE HANIMKÖYLÜ

Fenerbahçe günlerdir Poulsen'i kovalıyor. Çok da iyi bir para teklif ediyor sarı lacivetliler. Ancak kararı verme yetkisi Poulsen'den çok, son dönemde birçok futbolcudan alışık olduğumuz üzere eşinde. Eski takımı Schalke'nin de devreye girdiği ve Fenerbahçe kadar iyi bir teklif yaptığı söyleniyor. Ancak Poulsen'in eşi Danimarka'lı futbolcunun Juventus'ta kalmasını ve Türkiye'ye kesinlikle gitmemesini istiyor. Sinir bozucu bir durum gerçekten. Yıllarca futbolcunun kulübü ve menajeriyle uğraşmak zorunda kalan yöneticiler son dönemde ikna edilmesi gerekenler listenin başına eşleri yazmaya başladı. Hatta menajerler bile melek oldu bu kadınların yanında. First Lady edalarıyla kocalarının ya da sevgililerinin kararlarında son derece etkili rol oynayan bu kadınlar sanıyorum transfer yapmak isteyen yöneticilerin de en sevmediği kişiler. Mesela Yıldırım Demirören sunduğu şartlardan dolayı Aida Yespica'dan nefret ediyor olabilir(Yespica'dan nefret de edilmez ya). Fenerbahçe'li yöneticiler baktılar olmuyor Poulsen'e kararını vermesi için 24 saat süre vermişler.

6 yorum:

İlker Yılmaz dedi ki...

bu olayların tohumlarını ilk cruyff attı. ah cruyff ahh...

Spooky dedi ki...

muhtemelen poulsen'in eşi aa juventus kariyerin için daha iyi diye itiraz etmiyor. poulsen'in rüyasında görebileceği rakamlara hayır diyorsa, türkiye'nin imaj sorunundandır. getirip etiler-bebek-kuruçeşme-nişantaşı hattında dolaştırsan hanımı razı olur.
sanıyorum davet etmişler zaten.
ha ne poulsen'miş diyor insan o da ayrı konu.değmez...

dinipro dedi ki...

Futbolcu gelmeyebilir , eşi istemeyebilir vsvs...

Burasında değilim işin . Benim anlamadığım Fenerbahçe yönetiminin tutumu .

Adam gelmezse gelmesin . Tek bir futbolcuya bağlanıp kalmak niye ? Geçen yıl Senna aşşağı Senna yukarı diye diye sezon başladı . Apar topar Josico gibi bi mantar getirildi . Bu sezon da benzeri durumlar .

Lugano - Edu - Kezman - Deivid - Josico. Bunların hemen hepsi son dakika golüyle getirildi .İyice huy edindi yönetim gecikme işini .

steven_stiffler dedi ki...

Abi peki Poulsen ilgili düşüncen nedir merak ettim.Fenerbahçe'nin aradığı oyuncu mu sence ?

PENNEARABIATA dedi ki...

@ steven stiffler

NTV'de Bundesliga maçlarını genelde ben anlatırdım. Schalke'de Lincoln ile birlikte en sevdiğim isimdi Poulsen. Oyun kurgusu içinde çok disiplinli. Önlibero olarak görevini çok iyi yerine getiriyordu. Hareketli, kendi ceza sahasının önünü iyi kapatan, çok top çalan ve bu topları oyuna olumlu sokan biri. Mehmet Topal gibi ama ondan daha tecrübeli. Fenerbahçe için de biçilmiş kaftan diyorum.

Murat1905 dedi ki...

Küçük bir kulüp için transfer gerçekten zor iş (bkz. Guiza'nın son demeci)
:D