8 Temmuz 2009 Çarşamba

SHEVCHENKO FENER'E Mİ?

İddialar bu yönde. Chelsea ve II. Milan dönemi Ukraynalı için tam bir kabustu. 33 yaşına geldi ama futbolu seven, hırslı kimliğini halen koruyor. Fenerbahçe'nin de Guiza'dan birkaç gömlek üstün (Shevchenko bence halen üstündür) bir futbolcuya ihtiyacı var. Bitirici bir adam gerekli sarı lacivertlilerin forvetine. Alıcak ceza sahasının etrafında ya da içinde, düzeltip çakacak. Süper Lig için de yaralı Shevchenko biçilmiş kaftandır diye düşünüyorum. Şu ana kadar yabancı transferi yapmayarak taraftarlarını sabırsızlandıran Fenerbahçe yönetimi elini çabuk tutmalı. Biraz heyecanlandırsın artık renklerine gönül verenleri. Kimle konuşsak "Galatasaray Rijkaard'ı alarak bile sükse yaptı. Üstüne de Gökhan ve eğer form yakalarsa büyük yararlar sağlayacak Keita gibi bir adamı aldılar. 3 sene üstüste şampiyon olacaksak Aziz Başkan kaliteli birkaç yabancı alsın artık" diyor. Shevchenko gelirse, Servet'le olan mücadelesi de görülmeye değer olur. Gerçi artık Shevchenko o Shevchenko, Servet de o Servet değil.

16 yorum:

bonaventure dedi ki...

"Galatasaray Rijkaard'ı alarak bile sükse yaptı. Üstüne de Gökhan ve eğer form yakalarsa büyük yararlar sağlayacak Keita gibi bir adamı aldılar. 3 sene üstüste şampiyon olacaksak Aziz Başkan kaliteli bir kaç yabancı alsın artık"

her konuştuğun böyle mi diyor ali abi?

:)

EBelener dedi ki...

kulüpten yalanlama gelmiş: http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=16258

Erdal dedi ki...

Sheva yıllar önce Uefa.com da bir röportajında Şükrü Saraçoğlu'nun uğurlu stadı olduğunu beyan etmişti. Fener bence bu transferi bitirecektir. Rakamı düşürmeye çalışıyor olsa gerek.

Ayrıca son cümle çok manidar ve güzel olmuş.

ACY dedi ki...

bir galatasarayli olarak fenerbahce'nin guiza'yi yollayip shevchenkoyu almasini isterim, evet.

armgn dedi ki...

Abicim sonuçta bu adam Sheva, birkaç sezon önce Avrupa'nın en iyi forvetiydi. Kötü bir dönem geçirdi, hatta geçen sezon berbat bir dönem ama adam gol için yaratılmış. Türkiye'de kendine gelebilir. Gelirse de sadece TR'de değil Avrupa Kupaları'nda da müthiş iş yapar

QuaresmA dedi ki...

"Gerçi artık Shevchenko o Shevchenko, Servet de o Servet değil."

yine de foto cuk oturmuş :)

Beercholic dedi ki...

Gelirse yararlı olur tabii ki. Güiza'dan da üstündür dediğin gibi. Gerçi Servet bu sefer kolay kolay bırakmaz ama olsun, orası önemli değil.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ bonaventure

hayrola yanlış birşey mi yazdım :) hatta mehmet topazın formasını falan bile almayız diyor genelde fenerli arkadaşlarım. yabancı transfer bekliyorlar sabırsızlıkla.

tofi dedi ki...

şeva'nın artık üstün olduguna pek inanmıyorum, ve guiza karşılastırması da abes kacıyo bence artık, bir adam la liga da 27 gol attıysa kim olsa alırdı, pek izlediklerini sanmıyorum, şahsen geldigi günden beri memnunum, tribünde ona dil uzatanlara arıza cıkarmaktan bıktım...servet, ağır ama kuvvetli, son adam olamıycak kadar ağır, o maçı tellerin dibinden izleyen biri olarak eşleşme yanlıstı, daum un da fiyaskosu vardı, ligde 5 dk oynamamıs kemalle filan başlamıstı, umarım başkan artık transfer yapmaz, olay kafada zaten, konsantre olsunlar yeter bu lige ve alex-deivid de biraz lütfen yani.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ tofi

Saygı duyuyorum görüşüne, evet haklısın la liga'da 27 gol atan adamı kim olsa alırdı ama o adama avrupanın büyük takımları el atsaydı fener acaba alabilir miydi? yanlış anlaşılmasın burada Fener'in büyüklüğünü tartışmıyorum. Belki de el atan olmuştur bilmiyorum ama başka hiçbir takım 14 milyon euro vermediği için alabilmiştir Fener diye düşünüyorum. Eğer bu adam bu kadar süper bir golcüyse ki ben bu sezon öyle bir guiza izlemedim, o zaman fener guiza üzerine kurmalı sistemini, o zaman mallorca'daki Guiza'yı izleyebiliriz belki de. Orda 27 tane atıyorsa burda da bi 25-30 arası atsın, biz de "çok yanlış düşünmüşüz, haksızlık etmişiz" diyelim. Ama vermiyor işte Guiza o güveni ne yazık ki vermiyor.

Ortega dedi ki...

Servet'in de değiştiğini sanmıyorum ben :)

M. Alper dedi ki...

Bu seneki Güiza golcüyse ben de astronotum.
Lugano onun kadar gol attı.
Bir FB'li olarak bu sene FB'nin durumunun iyi olacağını düşünmüyorum. Bu takım ikinci olursa başarıdır.
Emre Belözoğlu, Ali Bilgin derken Mehmet Topuz da geldi ve bizi takımdan iyice soğuttu.
Sheva her halukarda Güiza'dan iyidir. Hatta her yaşında iyidir.

beckham07 dedi ki...

bütün eleştirilere rağmen güiza'yı seviyorum, takımda kalmasını istiyorum. bu sezon eminim geçen sezonun çok üstünde gol atacağına. iyi golcü değil deniliyor ama bjk maçlarında (özellikle inönüdeki) attığı gollerde o kadar eleştirilen bi futbolcunun o rahatlıkta öyle bi vuruş yapması g.t ister bence. geçen sene yeterince gösteremedi kendini ama bu sene ben çok şey bekliyorum ondan.

Murat1905 dedi ki...

Andrei Shevchenko karakterli oyuncudur, Fenerbahçe'ye gelmez hem daha 35 yaşından gün almadı :)

mre dedi ki...

servet değişmedi diyen art niyetlidir. adam sivas'a gidip düzenli oynamaya başladığından beri sürekli üstüne koyuyor. belki de kuyruk acısı?

Ortega dedi ki...

Servet hep böyleydi. Fenerbahçe forması altında da hızlı adamlar karşısında sorun yaşıyordu. Hala yaşıyor.

Bu bağlamda kuyruk acısının kimin yorumunda oldugunu görmemek için kör olmak gerek.