20 Ağustos 2009 Perşembe

AFİYET OLSUN HOENESS

15 yorum:

armandolionel dedi ki...

laf burger kingden açılmışken,çikolata suflesini denedinizmi?3,25 e satıyolar,nezaman burger king önünden geçsem yemicem diyorum yürüyorum geçiyorum ama yan gözlede kesiyorum acaba yesemmi len diye,bak olum diyorum göbek aldı başını gidiyo,kilo 98 oldu yeme artık bu tip şeyleri diyorum,sonra iç sesim kendime cvp veriyo bu sefer son olum bunuda yiyim bidaha mümkün değil yemicem zaten tatlıyı kesiyoruz bundan sonra,
abur cuburda yok ,e ekmeğide kesçez zaten ,fast food a son verip yemeksepeti üyeliğinide iptal etcez,sporada kesin başlıyorum başlıyoruz bu sefer bırakmak yok,zaten ramazan da girdi şimdi 1 ay alkol de yok bira falan,bi bakmışım iç ses ikna etmiş beni,gidiyorum bi sufle alabilirmiyim diyorum,zaten olay sıcak tatlının üzerine veyahut yanına dondurma konması,beni bitiren olay bu,yapmayın kardeşim işte şunu,neyse almışız suflemizi afiyetle indirmişiz mideye,bu arada yesem 2 tane daha yerim üstüne,ama kendimi frenlemesini biliyorum,iradeli bi insanım sonuçta...ama o irade burger la 2. karşılaşmaya kadar sürüyo,sanki uzun yıllar birbirini görmemiş iki sevgili gibi,sufle yine mi sen?senle ayrıldık biliyosun,en son seni yediğimde bu sefer son demiştim söz vermiştim kendime,biliyosun ki ben iradeli biriyim,söz veridysem bitmiştir benim için diyorum ama derinlerden yine bi ses,'olum bu sefer son len'tmm len ozaman diyorum,gidiyorum kasaya bana 1 sufle diyorum yine o mutlu fakat pişman bakışlar ama sonuçta çikolata bu mutluluk vercek illa ki sonunda,işte o mutluluk pişmanlığı yeniyo ve mutlu son..

PENNEARABIATA dedi ki...

:) dünyanın en güzel şeylerinden biri. marketlerde de satılıyor, atıyosun mikrodalgaya, içindeki çikolata eriyinceye kadar tutuyosun, sonra yanında sade dondurma, sıcak ve soğuğun buluşması offff inanılmaz...

Facchetti dedi ki...

Ali abi illaki yürüteceksin,beni yarım saat burger king'e,canım çekti şimdi :(

Can dedi ki...

adam götürüyor valla...acayip özendim, arıyorum şu an burger'ı...

PENNEARABIATA dedi ki...

chicken royale menü yanında soğan halkası, büyük seçim patates ve kola, sarmısaklı mayonez, ranch ve buffalo sosla birlikte. sonra da dondurmalı sufle. offf bu muhabbeti aslında yarın yapmam lazımdı ama dayanamadım :)

Can dedi ki...

soğan halkalarının yerine wings i oyuna aldım ve bekliyorum. kolestrol patlaması tam anlamıyla. can boğazdan geliyor belli ki, Hoeness yiyorsa vardır bildiği.

PENNEARABIATA dedi ki...

bayern münih ile burger king arasında sponsorluk anlaşması yapılmış. toplantıda hoeness'in önüne de bir paket whooper koymuşlar o da nefes almadan götürmüş.

Can dedi ki...

nefes almadığı belli, zira gayet hunhar bir tutumu var.

Unknown dedi ki...

iyiki yarın yapmadın ,
yoksa millet telef olurdu :)

HHKahraman dedi ki...

Sende Burger King'in yeni İnternet Ad sorumlusu oldun herhalde Ali ağabey... :)

Comertsk dedi ki...

Ali abi bu postu yarın kaldırabilir misin.Yoksa top atılmadan senin bloga giremeyeceğiz:)...

armandolionel dedi ki...

sabah yorumu yazdıktan sonra işim çıktı kuşadasına gittim,eve yeni geldim sayılır,bi baktım adada burger king çıktı önüme,şimdi sufleden bu kadar bahsetmişken yememek olmaz dedim,hop yuvarladım bi tane mideye : ) ,ama fiyat 4,50,dedim neden bu fiyat farkı kuşadası olduğu içinmi,evet dedi kasadaki eleman,sezonluk bölgelerde fiyatlarla oynuyolarmış,bütün menüler falan farklı fiyattı,bu da ek bilgi

muzoz dedi ki...

abi bari topu bekleseydin yaa :)) günahı sana artk :))

özpesçi dedi ki...

whooper menü mü o?

LaCatolica dedi ki...

her burger king veya mc donalds önünden geçtiğimde karşılaştığım kalabalığa dalmak geliyor içimden ya neyseki hızla uzaklaşarak bu fikri erteliyorum.tikky lise gençliği dondurma sırasında sanki bedava dağıtılıyormuşcasına bekliyor ve karşılığında kremamsı ilginç bişey satın alıyor.amerikalının fazla çalışma saatleri nedeiyle iyi bir seçenek olarak gördüğü fast-food'u bizim insanımız elitist tabakadan olma olarak görüyor.saatlerce oturup o masalarda sohbet ediyorlar o beş dakikada paketlenmiş amerikada obezitenin baş sorumlusu görülen yiyeceği yemek için.