28 Ağustos 2009 Cuma

EDU İLE İLGİLİ FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

Edu'nun Türkiye'den ayrılırken havalimanında yaptığı açıklamaları blogta yayınlamış, bu şekilde ayrılışına üzüldüğümü belirtmiş, ama karşı tarafı da dinlemek gerektiğini söylemiştim. Fenerbahçe Kulübü'nden cevap resmi siteden geldi. Aykut Kocaman da Sion maçı öncesi Edu'nun kendileriyle toplantı yaptığını ve toplantıya girer girmez de ilk sözlerinin "Paramı verin ben gidiyorum" olduğunu söyledi. Herşeyi geçtim Aykut Kocaman gibi bir adam bunları söylüyorsa ben inanırım diyorum ve takdiri size bırakıyorum.

4 yorum:

Spooky dedi ki...

"Tazminatı ödenerek gönderilmesi konusunda diretmiştir"

Ne yapacaktı? Bilmemkaç milyon euro'dan niye vazgeçsin. Tabii ki imza attığı sözleşmedeki hakkını isteyecek. Bu paranın hakkı olduğunu biliyor ve FIFA'ya gittiği anda bunu alacağı çok açık. 6 aylık ücretinden niye vazgeçsin.

Sade dedi ki...

Edu en güzelini yapmış bence, ve hakkını istemiş. Fenerbahçe başkanı da bunu dert etmemiştir tahminim! Seve seve demiştir.

Vefa falan olamaz profesyonel hayatta hem profesyonel olsun istiyoruz hemde vefa bekliyoruz bunlar birbiri ile çakışmıyor mu?

Aykut Kocaman hakkında söylediklerine katılıyorum ancak aklımın almadığı A.Kocaman-A.Yıldırım beraberliği/ilişkisi...

Pads dedi ki...

Aykut Kocaman bence de doğru söylemiştir. Ama söylemedikleri var bir de. Edu'ya sözleşmesini dondurmayı tek seçenek olarak sunarsan, o da itiraz etme hakkına sahiptir tabii. Diyelim donduruldu sözleşmesi, Ocak'ta Fenerin de ihtiyacı olmasa Edu'ya ne olacaktı?

Fenerbahçe bu olayda kendini düşünmüştür tamamen, e Edu da kendini düşünecek tabii ki.

Edu'ya kızanlar empati kursun lütfen:

İşyerinizde çalışırken işinizle alakalı olarak sağlığınızdan oldunuz diyelim, 'Sen iyileş de gel, geldiğinde bakarız n'olcak halin.' Ne yapardınız, hele ciddi bir tazminat alıp ayrılma hakkınız da varsa?

Delgado olayında ise durum farklı biraz, onun çok seçeneği yoktu, çünkü Beşiktaş bonservisini yeni almıştı ve sözleşmesini feshetmeyi düşünemezdi bile. Futbol kariyerinin geri kalanında Ortega gibi kan kusmamak için çaresiz kabul etti.

ergün dedi ki...

kocaman adam