12 Ağustos 2009 Çarşamba

GALATASARAYLILAR DİKKAT!

Uefa Avrupa Ligi maçı için 27 Ağustos'ta Estonya'nın başkenti Tallinn'e gidecek Galatasaraylı futbolcular ve taraftarlar aman dikkatli olsun! Şöyle şehri bir dolaşalım, illa bir Türk dönerci vardır onu bulalım karnımızı orada doyuralım, sevgilimize hediyelik eşya alalım, buranın güzel kızları şurda olurmuş oraya gidelim falan diye Tallinn'in caddelerine kendinizi bırakırsanız Kaka'nın başına gelenler sizin de başınıza gelebilir. Kaka zavallım hepi topu 400 bin nüfusu olan bizim Beşiktaş semti kadar şehirde bir yerlerde kaybolmuş sonra da otele dönecek yolu bulamamış. Polisler yetişmiş imdadına allahtan, kaldırımda oturup ağlamaya başlayan(!) Brezilyalı'yı arabalarına alıp oteline götürmüşler. Siz onun kadar şanslı olamayabilirsiniz ama, adam sonuçta Kaka. Yanınızda Estonyaca bilen birileri mutlaka bulunsun. Ya da otelinizden fazla uzaklaşmayın!

7 yorum:

halk dedi ki...

estonyalılar sokakta yürüyen dünya starını görünce farketmemiş mi acaba, insanlık öldü mü yahu:):)

aksilaz dedi ki...

Estonya bile Brezilya ile maç yapıyor ancak bizde sürekli Ukrayna ile oynuyoruz. Fenamı olurdu biz Brzilya ile İstanbulda oynasaydık. Kritik Eylül maçları öncesi farklı bi hava yakalanmış olurduk.

wonderkid dedi ki...

sokakta Kaka'yı görecem hemen eve getirip zeytinyağlı sarma yediririm bakayım bi daha gidiyor mu Madrid'e :)bonservisini bile alırım Bursaspor'a :D

venezia dedi ki...

he he :) estonyaca süper olmuş :D

Beercholic dedi ki...

hayır kaka durumunu anlatamayacak kadar safmıymış ta oturup ağlamış ben onu merak ettim..

Mr.Eko dedi ki...

Kaybolacaksak Estonya sokaklarında kaybolalım be hacım:)

Murat1905 dedi ki...

Real Madrid'e gittiği için ağlıyordur, karaktersiz Cristiano ile aynı havayı solumak bile en büyük zulüm olsa gerek...