24 Ağustos 2009 Pazartesi

IBRAHIMOVIC'IN EŞİ

Ibrahimovic'in eşi Helena Seger bir davette falan değil yanlış anlamayın. Nou Camp'a Barcelona'nın Athletic Bilbao'yu 3-0 yendiği maçı izlemeye gelmiş. Kıyafeti, cesur sırt dekoltesiyle bir maç için abartı gibi görünse de belki maçın ardından kocasının İspanya Süper Kupası zaferini kutlamak için program yapmışlardır. Seger de bir daha eve gidip vakit kaybetmeyeyim bari diyip hazır bir şekilde tribündeki yerini almış olabilir. Yakında Barcelona'nın Victoria'sı diye adı çıkar mı bilmem ama bir gerçek var ki bu sezon Nou camp tribünlerinde kendisine fazlasıyla tanıklık edeceğiz.

13 yorum:

Facchetti dedi ki...

Görelim abi, nessun problema.

esaskenan dedi ki...

bu kadın bir hayli büyük ibo dan ne bulmuş acaba merak ettim? alımlı bir arkadaşa benziyor ama; zengin ve yakışıklı sayılabileek bir adamken kendinden yaşlı bir hatunda ne bulursun ki one night stand tecrübesinden başka !

caveksk dedi ki...

bu kadın bu fotodamı çirkin çıkmış yoksa hakaten çirkinmi bu kadar..
gerçi ibonunda çok yakışıklı olduğu söylenemez ya.

Melih Carter dedi ki...

kemik torbasi #2

(#1 victoria tabiki!) :D

ozdemirmusta dedi ki...

yüzünü dönmesin, böyle isveçli mi olur??! stadta deri koltuklarda sırtı ter yapar yalnız dikkat etsin

Unknown dedi ki...

köylülük ve görgüsüzlük. yıllardır victoria'yı eleştirdim stada kokteyle gidilir gibi gelinirmi diye bunu görünce victoria melek kaldı valla :)

maç sonrası bişi yapılacak olsa bile giyersin üstüne 90 dakikalık uygun bişi bitincede çıkarırsın üstünden. o kadar zor bişi değil aslında ama hatunun ana maksadı göstermek istemesi belliki :)

Pamukk dedi ki...

ıyhhhhhh çirkin ötesi

armandolionel dedi ki...

dimi ama,giy üstüne spor bişiler,tak boynuna barca kaşkolunu,tamam bu sıcakta isilik yapar boyunda ama 2 dk tak çıkartırsın,bi sempatik görün önce tribüne,al bu kıyafetini de yanına maç bittiğinde değiştir üstünü,sen daha ilk maçtan sırtını gösterme olaylarına girmişsin,bu tribün ne sırtlar gördü kızım.tmm güzel bronzlaştırmışsın,şöyle bi salınayımda millet sırt görsün demişsin belli ki ama akıllı ol,zaten kılım senin kocana,eto nun sağ kramponunun bacığı olamaz onada böyle söyle,hadi şimdi kaybol

Schumy dedi ki...

O kadar İsveçli taş gibi hatunun içinden bula bula bunu mu bulmuş :)

Harbiden garip...

BT dedi ki...

aralarında 10 yaş var

M.T dedi ki...

Vardır elbet bir bildiği...

bRn dedi ki...

Elalemin karısına çirkin de denmez ki. Ama oluyo işte :)

Objektif isnadiyeti de nedensellik bağını da kurdurtmaz futbol sevgisi, kurdurtmamalı.

varol döken dedi ki...

gerekirse ibrahimovic i sırtımda bile taşırım, arkasında ben varım mesajı vermiş...