17 Ağustos 2009 Pazartesi

KEITALAR YİNE KARIŞTI

Böyle hataları biz yazmaktan sıkıldık ama bazıları yapmaktan sıkılmadı. Bunu yapan bir de Türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden birinin internet sayfası. Bu gazetenin bugünkü internet sayfasında Galatasaraylı Abdul Kader Keita ile ilgili bir haber. Metin güzel ama fotoğraf olmamış. Keitalar yine karışmış. Yanlışlıkla Barcelonalı Seydou Keita'nın fotoğrafı kullanılmış hadi onu anladık olabilir insanlık hali. Ama anlamadığım Barcelonalı futbolcuyu nasıl olur da Galatasaray formasıyla bir Galatasaraylı futbolcunun haberine koyarsın. Muhtemelen Seydou Keita Galatasaray'a transfer oluyor tarzındaki yalan bir haberde kullanılmış olan photoshopla değiştirilmiş bu fotoğraf google'a düşmüş, haberi internet sayfasına koyan arkadaşımız da o kadar fotoğraf içinden bula bula bunu bulup koymuş. Çünkü Seydou'ya giydirilen forma turuncu, yani geçen yılki forma. Bizim Abdul Kader bu formayı giyse giyse mahalle maçında giyer.

7 yorum:

aşkın dedi ki...

Bence bir mesaj vermeye çalışıyorlar.
Bu arkadaşlar Fight Club'ın Project Mayhem'ini uygulamaya geçirmişler, medyanın yazdıklarına inanılmaması için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bence kızmak yerine tam tersi tebrik etmeliyiz gibime geliyor kesin galiba

arnawut dedi ki...

e yuh:D

csyasoo dedi ki...

Maşallah ne araştırmacı gazetecilerimiz var :D

Emre Akduman dedi ki...

Adam üşenmemş photoshop yapmuş bir de.İlla formalı bir resim lazım ama diye düşünmüş heralde.Sadede Keita yazsaydın be abicim google'a:)

sabonis dedi ki...

bu kadarı da olmaz yahu =)

QuaresmA dedi ki...

bi keita, bi de diarra kabilesi var zaten futbolda - bunların fotoğraflarının karışması doğal :)

Taylan Özgür Topçuoğlu dedi ki...

http://yetenekavcisi.blogspot.com/2009/08/elanonun-galatasaraydaki-ilk-frikik.html

Elano'nun Galatasaray'daki ilk golü...