28 Ağustos 2009 Cuma

MOURINHO TEHDİT ALIYOR

Mourinho'nun yine Adanalılığı tutmuş. 1-1 berabere kaldıkları Bari maçının ardından "Muntari çok güçsüzdü çünkü oruç tutuyordu" gibisinde açıklamalar yapmıştı. Tabii bu açıklamayı durup dururken yapmadı. Basın Muntari'nin oruç tuttuğunu biliyordu ve Mourinho'yu bu konuda sıkıştırma yoluna gittiler. Portekizli'nin cevabını da evirip çevirip Mourinho "Muntari oruç tuttuğu için kaybettik. Eğer bu takıma faydalı olmak istiyorsa oruç tutmamalı" diye haber yaptılar. Bu haberlerin üzerine de olay ülke dışına kadar çıktı ve müslüman bir liderin(Tayyip Erdoğan değil) Portekizli'ye tehditler savurmasına kadar vardı. Şimdi haftasonunda Milan'la oynayacakları maç öncesi bizimki almış basın mensuplarını karşısına fırçalamış. "Ben böyle mi dedim kardeşim size. Bakın eğer bana birşey olursa bunun sorumlusu sizsiniz. Kimse Muntari'nin oruç tutmasını eleştiremez. Allah ile kul arasına kimse giremez. Ben hiçbir zaman onun inançlarından vazgeçmesini istemedim. Eğer İslam toplumunun bana karşı nefreti artarsa bunun da sebebi sizsiniz." demiş. :) Serie A gerçekten güzel başladı ne diyim?!

5 yorum:

aşkın dedi ki...

Yürü be Jose!

"Ben böyle mi dedim kardeşim size. Bakın eğer bana birşey olursa bunun sorumlusu sizsiniz. Kimse Muntari'nin oruç tutmasını eleştiremez. Allah ile kul arasına kimse giremez. Ben hiçbir zaman onun inançlarından vazgeçmesini istemedim. Eğer İslam toplumunun bana karşı nefreti artarsa bunun da sebebi sizsiniz."

:)))

Fordigo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
karaf dedi ki...

İyi hoşta...
Güzelim derbiyi veren bir kanalımız bilem yok ama öte yandan :(

murat selvi dedi ki...

Jose' den 'vaunnn müünit' açılımı...

anotherday dedi ki...

Ayırıntılar için bende tşk ederim gözümden düşüyordu yoksa hoca.
Basın mensupları hocayla anlaşamadığı için sanırım antipatik göstermeyemi çalışıyorlar nedir sen bizimle dalga geçersen bizde seni neler yaparız.

Basın mensubu:
Nasıl bir defans oyuncusu istiyorsunuz.

MOURINHO:Sarışın,uzun boylu.

bu cevaba baya kopmuştum