12 Ağustos 2009 Çarşamba

PARİS'TEN RONALDO'YA KIRMIZI KART

Ronaldo bundan 3 ay önce Paris'le geçirdiği birkaç saati unutamamış. Paris'i Madrid'e gelmesi için mesaj yağmuruna tutuyormuş. Madrid'de tekrar buluşalım, romantik bir gece geçirelim diyormuş. Ama Ronaldo'nun bu konuda pek şansı varmış gibi gözükmüyor. Çünkü Paris ayna karşısında kendisinden daha uzun süre vakit geçiren biriyle beraber olmak istemiyormuş. Yakın çevresine "Cristiano L.A.'de buluştuğumuz zamandan bu yana yakamı bırakmıyor. Tekrar birlikte olmamız için ısrar ediyor. Ama ben daha erkeksilerden hoşlanıyorum. Dış görünüşüne ve giyimine çok önem veriyor. Bence erkek dediğin Cristiano gibi olmamalı" demiş.

Paris'inkine benzer bir açıklamada Ronaldo'nun eski sevgililerinden Nereida Gallardo'dan gelmiş. İspanya'da bir televizyon programında konuşan ve eski sevgilisinin sürekli fil hortumlu iç çamaşırı giydiğini söyleyen Gallardo “Birlikte geçirdiğimiz zamanlarda benden çok aynaya bakıyor, bana köpek muamelesi yapıyordu” demiş.

Paris ile Gallardo haklı mı? Eeeeaaaaaahhhh! Beeence haklıııı!

8 yorum:

berserk dedi ki...

rezil ronaldo
nerde gudubet kızlar var ordasın.

Bahadır dedi ki...

belki gay'dir :)

ACY dedi ki...

fil hrtumlu iç çamaırı mı.. döverim lan seni.. valla döverim.. fil hortumuyla diil bahçe hrtumuyla döverim hemde.. pff gece gece yaa...

ozdemirmusta dedi ki...

Hey gidi senin o kadar paran olsun, arkandan kaldıramıyo indiremiyo diye ima dolu cümleler kursunlar..

Unknown dedi ki...

lincoln burrows değil mi o?

venezia dedi ki...

üst mahkemeye(guti) bi danışmak lazım :)

ike144 dedi ki...

paris gözüne messiyi kestirmiş olabilir bence :)

Murat1905 dedi ki...

Kavgada söylenmeyecek laflar bunlar, Cristiano kibirlisine müstahak tabii :D