27 Ağustos 2009 Perşembe

ROBBEN BAYERN MÜNİH'TE

Transfer sezonu bitiyor ama biz açıldığı günden beri olduğu gibi yine Real Madrid'i konuşuyoruz. Real'de fazlalık(!) olarak görülenler yavaş yavaş dökülüyor. Sneijder dün istemeye istemeye gitti Inter'e. Bugün de Robben. Pellegrini kendisini tutuyor sanıyordum. Bu gelişmeye şaşırdım o yüzden. Bayern 25 milyon euro ödeyecek Hollandalı için. 2007'de 36 milyon'a almışlardı. Bu haberi duyan herkesin kafasına gelen soru şudur şimdi, Ribery ne olacak? Bayern 25 milyon veriyorsa Robben'e, transfer sezonunun bitimine 4 gün kala Real Madrid'den fazlasını alacaktır. Marca da soruyor okurlarına, "Real Madrid'in Robben'i satmasını doğru buluyor musunuz?" diye. Çoğunluğa katılıyorum.

4 yorum:

armandolionel dedi ki...

robben bırakılcak adammı,pellegrinide bi şeyden anlamıyo demekki,

aks111 dedi ki...

Evet Robben bence bırakılcak adam.Alıyo topu tek başına gidiyo pas vermek yok istikrar desen hiç yok.Evet yetenekli adam ama olmadı madrid de münih te olur belki.

Unknown dedi ki...

robben ve gitmezze ribery bayern münihi bu senen çok rahat götürürler

erdersson dedi ki...

transferde o kadar uçtu ki real madrid şimdi biraz denge sağlamaya çalışıyor.robben değilde snajderin gidişi iyi olmamış.robben gibi realde yumuşak tabir ettiğimiz oyuncu sayısı fazla.ama snajder hem teknik hemde fizik olarak daha iyiydi.