19 Ağustos 2009 Çarşamba

YENİ PS3

%32 daha ince, %36 daha hafif, %34 daha az enerji harcıyor. Eylül başında piyasaya çıkacak olan yeni konsolun Avrupa satış fiyatının 300 euro civarında olması bekleniyor. Bizdeki satış fiyatını da bilmemekle birlikte 900-1000 TL'den aşağı olmaz diye düşünüyorum.

10 yorum:

untildie dedi ki...

lira cinsinden değeri nedir kine?

Adsız dedi ki...

Avrupa'dan getirtsek maksimum kaça patlar?

300 euro ise 600 lira falan yapar bizdeki değeri.
Ne kadar kargo koyarlar?

esaskenan dedi ki...

950 tl haberiniz olsun kaynak sağlam

Mario Jardel dedi ki...

Playstation 1'den playstation 2'ye kadar uzanan "usta ince kasa makineler çabuk arızalanıyor" geyiği vardı.. Hakikaten de bu durum çevremde ince kada playstation alanlarca tescillenmişti.. Şahsımın seneler önce aldığı ufak playstation 1 defalarca arızalanmasına rağmen başka arkadaşımdaki kocaman playstation 1 bana mısın dememişti.. Tam aksina aldığım büyük playstation 2 yıllar yılı kullanıp en ufak bir arıza çıkarmamasına karşın başka bir arkadaşımdaki ufak playstation bozulmuştu.. Acaba bunda da arıza istatistiği ufak makinelerde baskın çıkacak mı ?

Beercholic dedi ki...

@FCN Blog; Avrupa'dan getirmede çevirici, garanti vs. problemleri oluyor diye biliyorum.

Ayrıca bu Slim versiyonun şekline kötü diyenler var, kınıyorum. Gayet zarif, sade ve hoş..

yuki the zorba dedi ki...

Ben Fransa'dan büyük versiyonlarından bir tane satın aldım. Açıkçası çok memnunum. ABD'den yeni modeli aldığınızda elektrik bağlantısı için adaptör ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca, arıza konusunda içiniz rahat olsun derim...

950 TL çok yüksek bir fiyat bence. Sony tüm dünyada Playstation 3'ü penetre etme çabası içerisinde. Ayrıca makina fiyatlarının yüksek olması sebebiyle oyun firmalarından çok ciddi şekilde tehdite varan uyarılar almışlardı. Yeni makinayı da çok daha ucuza mal edip, fiyatlarını aşağı çekmek için geliştirdiler... Fiyatının 800 TL'nin üzerinde olamayacağını düşünüyorum. "Küçük makinalar daha problemli oluyor" yorumuna katılmamak imkansız. Sony'nin mali tabloları üzerinden yapılan çıkarımlarda PS2'nin ince PS2'ye göre %60 daha pahalıya mal edildiği anlaşılmıştı. Dolayısıyla adamların penetrasyon için bu ürünlerin üretim aşamasında kaliteden ödün verdiklerini düşünmek hata olmaz.

Bu arada yeni dizayn bence mükemmel olmuş. Ancak bu kadar şık olabilirdi.

yuki the zorba dedi ki...

950 TL bundle olabilir. Yanında oyun + 1 dual shock olabilir belki...

Anıl dedi ki...

Allah sahibine bağışlasın, ne diyelim.

ozdemirmusta dedi ki...

Liverpool'dan 5 yemek için 900 lira para verilir mi Ali Abi, söyle bana =)

rogg dedi ki...

Açıkcası bir büyük kasa sahibi olarak yine gıcık oldum ama 2 seneye daha da ufağı çıkar herhalde. Büyük Ps3 çok ağır, ne kadar enerji harcıyor bilmiyorum ama gereksiz yere de iri.

Ben hala aletin hakkını verecek oyunların çıkmadığına inanıyorum...