23 Eylül 2009 Çarşamba

TERBİYESİZ BARCELONA!

Bildiğiniz terbiyesiz işte! Santander'i deplasmanda 4-1 yendiler. İsteseler 8-1 de yenerlerdi. İlk yarı 3-0 bitti zaten ben de daha da izlemem deyip sinirle yatağa gittim. Böyle sinir bozucu bir pas sabrı olur mu yahu bir takımın? 20 ile 30. dakikalar arası vitesi 5'e takıp tempoyu artırdılar, 3 gol buldular, sonra da topu gezdirip durdular. 38 ile 42. dakikalar arası abartmıyorum 4 dakika boyunca pas yaptılar. Santanderliler bırakın 3 pas yapabilmeyi topu gördülerse namert olayım! Ortada sıçan oynarken Barcelonalılar, yönetmen de sıkılıp tribündeki taraftarları gösterdi. 42. dakikada bir kadın taraftar gözyaşlarına hakim olamazken, bir diğeri atkıyla yüzünü kapatmış sinir krizi geçiriyordu. Düşünün ki önlerinde daha koskoca bir ikinci yarı vardı ama işte umut olmayınca, o ana kadar yaşadıkları şeyler korkularını daha da artırınca "güzel oyun" onlar için olmuştu "çile oyun". Terbiyesizsin Barcelona gerçekten terbiyesizsin!

10 yorum:

sunshine dedi ki...

Maç canlı mı yayınlandı merak ediyorum.

Mesut Tok dedi ki...

Hem de ne terbiyesiz.Bu kadar pastan kendileri hiç sıkılmıyor mu yahu.

Enes Özbey dedi ki...

Barcelona'nin oynadigi maclar mac olmaktan cikti artik. Tek baslarina oynuyorlar. Henuz gecen yil ki ritimlerini bile yakalamis degiller. Acikcasi bu tek tarafli oyunu izlemek can sıkıcı olmaya basladi. Artik Barca maclarini goz ucuyla takip eder olduk.

PENNEARABIATA dedi ki...

@amanteramco

ntv canlı verdi gece 11'de.

GK dedi ki...

Bu adamları sadece bir Türk takımı yenebilirmiş gibi geliyo bana nedense.

father vic dedi ki...

bende 2006 yılında barcelona-lyon maçının ikinci yarısını izlememiştim. o kadar tek taraflı bir maçtı ki lyon topa 5 sn den daha fazla sahip olamamıştı. geçen sezon yine zevk veriodu barca ama bu sezon yine orantısız güçten can sıkmaya başladılar.

Adsız dedi ki...

gercekten de bahsettigin gibi eger kaleye gitmek istemeyip de topu ortada dolastırdıklarında sinir bozucu bir hal alıyor durum.(38-42 arası icin)

Rommel dedi ki...

bu maça kadar platiniye küfrediyordum transfer bütçelerini kısıtlatacakmış, orantısızlığı giderecekmiş gibi haberler yüzünden ama gerçekten de artık bi önlem alınması lazım. bi takımın forvetleri messi, ibrahimoviç, henry; rakibinin forvetleri ronaldo, benzema, kaka... sonra çıkıp sanki pes oynuyorlarmışcasına dörder, beşer sallıyorlar... pazar günkü maçta ronaldonun ilk golüni, dünkü maçta da messinin ikinci golünü izleyenler ne dediğimi anlamıştır...

osmancanpolatblog.com dedi ki...

barca real madrid maci ne zaman o keske hemen bu hafta olsa mac

S.Dyrn dedi ki...

@osmancanpolat
bu hafta deil her hafta olsa kesmez:))