20 Eylül 2009 Pazar

UNITED 4 - 3 CITY

Adapazarı'ndan çıktım yola 1 saatte İstanbul'a geldim, ardından malum bayram trafiği nedeniyle 20 dakikalık yolu 1 saat 15 dakikada alarak şirkete ulaşabildim. Bu yüzden maçın anca son 10 dakikasına yetiştim. Ama bu da yetti, 90 dakika izlemiş kadar oldum. En azından şu 10 dakikada dün akşamki Beşiktaş-Kayserispor'un 90 dakikasından daha fazla zevk aldım futbol ve heyecan adına. Michael Owen'ın son dakikalarda oyuna girip 90+6. dakikada galibiyeti getiren golü atması anlamlı oldu. Ferguson'un Berbatov ve Rooney tercihi ile ilgili olarak "Owen biraz daha sabretmeli ve çalışmalı" sözlerinin ardından oynamak için yanıp tutuşan Owen'ın attığı gol sağlam bir cevap oldu. Ferguson 89'da Bellamy'nin beraberlik golünün ardından ağzındaki cikleti eğer sinirden yutmadıysa bunu Owen'a borçlu, hele ki haftaiçinde Citylileri kızdıran açıklamalarının ardından. Duraklama golünden sonra City menajeri Hughes'un saatini göstererek hakeme tepkisi ve bitiş düdüğünün ardından Ferguson'un elini yüzüne bile bakmadan yalandan sıkması dikkat çeken anlardandı. Bu arada hakem maçı kaç dakika uzattı göremedim.

7 yorum:

gelgidersin dedi ki...

United 15 dakika City'yi sahasından çıkartmadı.2 dakika içinde "Berbat"ov 2 ya da 3 şutunu kaleciye nişanladı, biraz kenara atsa maç orda biterdi. Ayrıca Ferguson ile Hughes maçın başındada tripli selamlaşmışlardı. Geçen yılki Liverpool-Arsenal maçından sonra bu maçı izleyince Türkiye Ligine daha bi soğudum.

joenisatriani dedi ki...

4 dakika uzattı. Ben de çok sinirliyim vallahi!!!

Free Siyaset dedi ki...

kötüler yine kazandı...

alessandro del piero dedi ki...

sen cok iyisin be pusat bu yalan dunyada, acidim sana..

iste boyle her sene boyle, city'e de boyle koyarlar...

Minero dedi ki...

İş icabı maçın canlı skorunu girdim iddia.com ve bilyoner.com için ama izleyebilmek için dünkü yevmiyemi verirdim. Bu arada bilgisayar başından anladığım kadarı ile 7 dakika fazladan oynattı hakem....

Bir de Ali abi sitede yorumlar için onay gerekiyor mu yoksa onaysız mı yayınlanıyor?

PENNEARABIATA dedi ki...

@minero

onayımdan geçiyor. yayınlanmaması gerektiğine inandığın bir yorum mu var yoksa?

kebabman dedi ki...

Maci izlemedim.Bugun gozum televizyona ilistiginde ITV Granada Tonight programinda programin sunucularindan birisi oturmus hesaplamis..
Hakem 4 dakika uzatma gostermis.Ama biliyoruzki bunun "En Az" kosulu var,yani 4 dakikadan az olmayacak ama fazla olabilir.
Derken Manchester City golu sonrasinda sevinc gosterileri fazla surmus.Buradanda 4 dakikaya eklemeler yapmis.
Sonuc olarak geldigi nokta ise macin uzatma suresi 5 dakika 26 saniye olmaliydi..Owen ise golu uzatma suresinin 5.dakika 27.saniyesinde atmis...