27 Ekim 2009 Salı

BÜNYAMİN GEZER'İN MESLEKTAŞI



Yukarıdaki kavga Arjantin liginde Colon Santa Fe ile San Lorenzo arasındaki maçın devre arasında yaşanıyor. Kavga edenler ise rakip futbolcular değil, iki San Lorenzolu takım arkadaşı Renato Civelli ve Pablo Pintos. İki futbolcu da o sırada San Lorenzo'nun sahada mücadele eden 11'inde. Hakem de görüntüde görüldüğü üzere kavgayı yakından takip ediyor ve ortam yatıştığında kavgayı çıkardığı gerekçesiyle sadece Pintos'a kırmızı kart gösteriyor. Bu yüzden ikinci yarıya San Lorenzo 10 kişi başlıyor. Kavga edenler rakip futbolcular olsaydı hakem belki iki futbolcuya da kırmızı kart gösterirdi ancak takım arkadaşı oldukları için inisiyatifini bu yönde kullanmış. Bu görüntüleri izlediğimde aklıma hemen bir hakem daha geliyor. Hani şu çatık kaşlarıyla otorite kurmaya çalışan ama kaşlarını çok çattığından gözleri kapandığı için maç öncesinde burnunun önünde olan olayları göremediğinden iki futbolcuya da kırmızı kart gösteremeyen Bünyamin Gezer var ya işte o geliyor.

3 yorum:

beckham07 dedi ki...

bu maçın devre arasında olmuş bi olay gayet normal kırmızı göstermesi ancak fb-gs maçındakiler ise maçın başlamasına 40dk varken oluyor kırmızı kart göstermesi çok saçma olurdu. bünyamin gezer doğru yapmmıştır kesinlikle.

tofi dedi ki...

ben, bunyamin gezer'in olayı gördügünü sanmıorum, anlık gelişen olay, itiş kakış, gözuken tek sey bilica'nın rakibinin kafasına dogru attigi tokat, kısa boylu biriydi, aydın yada ugur. alırsa o kırmızı alır, gerisine kart yok bence.

Free Siyaset dedi ki...

kural gereği maçtan önce kırmızı kart gösterme hakkına sahip değil hakem...

der ahmet çakar...