13 Ekim 2009 Salı

LÜLEBURGAZSPOR 24'TE

Haftasonunda Lüleburgazspor - Alibeyköy maçında 24 kameralarını gören Lüleburgazlı kardeşlerim beni mail bombardımanına tuttu. Şaşırmışlardı bizim kameraları statlarında görünce. Haklılar da. Varı yoğu İstanbul takımları olan bu ulusal medyanın bir muhabiri ve kameramanı nasıl oldu da Lüleburgaz Stadı'na gelmişti?! Hangi sebeple,, merak etmişlerdi. Hemen bir dedikodu başlamış statta. 24, Lüleburgazspor belgeseli çekiyor diye. Hemen mevzunun ne olduğunu anlatayım. Hayır öyle genel kapsamlı bir belgesel çekmiyoruz. Ama çekilmeli bunu da belirtmeden geçmeyelim. Lüleburgazspor 1979-80 sezonunda Türkiye Kupası’nda önce Beşiktaş'ı ardından çeyrek finalde de Fenerbahçe'yi eleyerek yarı finale kadar çıkma başarısı göstermiş ve adını tüm Türkiye'ye duyurmuştu. Biz de 24 Spor Servisi olarak hazırladığımız "Güzel Oyun" programının yeni bölümünde Lüleburgazspor'un o dönemlerini anlatalım, hatırlatalım istedik. Muhabir ve kameraman arkadaşlarım Evren Göz ile Mahmut Portakal, o günlerle ilgili röportajlar yaptılar. Şu anda metni hazırlanıyor. Ben de perşembe ya da cuma seslendireceğim. Kurgusu da cuma gecesi bitmiş olur. Lüleburgazlı kardeşlerim de cumartesi 12:15'te 24'te Güzel Oyun'un yeni bölümünü izleyebilir.

8 yorum:

moroccom dedi ki...

birilerinin böyle takımlarımız olduğunu hatırlatması güzel.
tebrikler 24.

UzunPaslar dedi ki...

24, TFF 2. lig maçlarını yayınlasa nasıl olur? Ali ağbi, seni temin ederim baya seyirci çeker bu maçlarla. Örneğin Tribün Dergi forumlarında bu konu hakkında görüş bildiren 1000'i aşkın kişi var. Göztepe, Sakaryaspor, A. Demirspor gibi takımlar bu ligde mücadele ediyor. Örneğin haftada iki maç yayınlansa hiç fena olmaz.

tierra dedi ki...

sabırsızlıkla bekliyoruz!

maraton39 dedi ki...

Memleketimizin takımı olan Lüleburgazspor'u ulusal bir kanalda görmek heyecan verici
Ali abi seni Lüleburgaz'ımıza da bekleriz saygılar.

PENNEARABIATA dedi ki...

@miskin

inşallah isterim

maraton39 dedi ki...

Her zaman beklerim. Sizleri misafir etmek çok büyük mutluluk olur.

Unknown dedi ki...

Sizleri aramizda görmek gerçekten gurur verici Lüleburgazsporumuzun başarilarla dolu yillari var sizinde bunlari görmeniz müthiş diyebiliriz.KanaL 24 bunu hazirlayan arkadaşimizi abimizi tebrik ederim.. sabirsizlikla bekliyoruz tekrardan aramizda görmek dileğiyle...

Gala's dedi ki...

Lüleburgaz ile alakam yoktur ama küçük takımlara her zaman çok büyük saygı duyarım. tebrik ediyorum sizi kanal 24.