12 Kasım 2009 Perşembe

ABSÜRT BAĞLANTILAR-1: SERGEN YALÇIN & HAKEEM OLAJUWON

Bu ikili arasında nasıl bir bağlantı olabilir diye soruyorsunuz değil mi şimdi? Anlatalım efendim. Sergen Yalçın 2001-2002 sezonunda Galatasaray'da Hakan Ünsal ile birlikte forma giydi. Hakan Ünsal ardından Blackburn Rovers'da Brad Friedel ile birlikte oynadı. Brad Friedel 1992'de UCLA futbol takımında forma giyerken, Richard Petruska ise aynı üniversitenin basketbol takımında oynuyordu. Evet yavaş yavaş ikili arasında bağlantı kurmaya yaklaşıyoruz. İşte o Richard Petruska 1993-94 sezonunda Houston Rockets'ta Hakeem Olajuwon'la birlikte oynadı. Evet efendim Sergen Yalçın'la Hakeem Olajuwon arasında işe böyle bir bağlantı var. Başka türlü de nasıl olabilirdl ki zaten?! Bunu başından ya da sonundan istersek daha da uzatabiliriz ama Olajuwon'un teyzesiyle akraba çıkabilirim o yüzden tadında bırakmakta fayda var. :)

12 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Daha kısa yöntemler vardı aslında. Hakeem Olajuwon aslen Nijeryalı'dır. Sergen'de yıllarca Nijeryalı Amokachi ile aynı formayı terletti.

Yada çok emin olmadığım bir diğer bağlantıyıda yazayım. Sergen'in Galataray'daki ilk sezonunda sağ beke Marsilya'dan Sebastian Perez kiralanmıştı. O Marsilya'da oynayan Wilson Oruma'da Nijerya Milli takımında forma giyen bir sporcuydu diye hatırlıyorum ama bundan emin değilim.

yurdum insanı dedi ki...

her kişi herhangi bir diğer kişiye en fazla 8 insan uzaktadır, teorisini destekler nitelikte olmuş :)

Kayrakli dedi ki...

ikiside müslüman değil mi ?

Unknown dedi ki...

kevin bacon'un böle bi oyunu vardı. en fazla 5 kişi de ikisini birbirine bağlıyordu.

seanpenn dedi ki...

hakeem in forma numarası ve sergen in kopamadığı yer.
birde hakeem in sol ayağı sergen e ait olabilirmi:)

Adsız dedi ki...

başlığı görünce meraka kapılmadım değil, güzel yazı :D

Arif dedi ki...

evet ya, hakeem'in sol ayağı protez mi?

yok artık leBron james dedi ki...

yemege sos tadında olmus.bloga ayrı bir tad ve keyif katmıs,boyle bir yazı.

barış dedi ki...

ne 8 ne 5 benim bildiğim 6 kişi birbirine bağlanıyor. ayrıca segenle hakeemi aynı üniveersitenin ... olayını kullanarak birbirine bağlayacaksanız çok daha kısa yollar bulunur. önemli olan tanıdığının tanıdığı şeklinde bağlantıyı oluşturmaktır.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ barış

önemli olan ya da daha kısa bir yol diye birşey yok benim açımdan, adı üstünde absürt bağlantı. ben böyle bir bağlantı kurdum sen de farklı bir tane kurabilirsin, ya da bir başkası başka ya da bir başkası başka...

twi dedi ki...

arkadasimin babasi mebus.
ben-arkdas-babasi-baykal-obama :)

Adsız dedi ki...

petruska galataasaray formasi giymisti. simdi kendi ulkesinde kocluk yapiyor. olajuwan'in alakasi kalmadi ama sergen yalcin da antrenorluk yapiyor. demek ki hala baglanti suruyor.