2 Kasım 2009 Pazartesi

ERCAN SAATÇİ 1995 YILINDA YİNE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Ercan Saatçi'nin küfür olayını konuşmak ve abartmak istemiyorum. Herkes küfür eder. Küfür etmiyorum diyen varsa yalan söylemiş olur. Ama ettiğiniz yere dikkat edeceksiniz. FB TV'ye program çeken Ercan Saatçi'nin kameraların olduğu bir ortamda daha dikkatli davranması gerekirdi. Tanımadığınız kişilerin bulunduğu bir yerde ağzınızdan çıkanlara mutlaka dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde sizi sevmeyenler internetin verdiği güçle bu şekilde zor durumda kalmanıza yol açabilir.

Bugün konu üzerine düşünürken aklıma Saatçi'nin yıllar önce yine Galatasaray camiasının tepkisini çekmiş olduğu geldi. 1995 yılında "Biz Burdayız" adlı şarkısına çekilen klibin sonlarına doğru bir Galatasaray taraftarının tabancayla ateş ederek -bilinçsiz olarak- ufak bir kız çocuğunu öldürmesi canlandırılmıştı. Saatçi'nin böyle bir sahnede bir Galatasaray taraftarının kullanılmasına izin vermesi o zamanlar da eleştirilmiş, yaratılan polemiğin ardından fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğu o günlerde de sık sık dile getirilmişti.

11 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Bu işin uzmanları yılların deneyimlerinin ardından hala istedikleri mevkiye gelememelerine rağmen adam damat kontenjanından müzisyen olmasına rağmen Hürriyet gibi bir gazetenin spor müdürlüğüne geliyor ve istediği gibi at koşturuyor. Küfürü falan geçtim gazetenin içeriğine bakınca Galatasaray'a laf sokmaya programlanmışlar. Hatta yüzde 70 medyamız {sözüm meclisten dışarı) son zamanlarda Galatasaray aleyhine çalışıyor. Hem de Galatasaray'lıyım diyenler bile. Son zamanlarda spor medyası çok bozuldu.

Unknown dedi ki...

seneler once cekilmis olan goruntuler son derece "dogru" bir zamanlama ile bugun ortaya cikiyor. hepsi sutten cikmis ak kasik olan insanlar da kulaklarina inanamiyor ercan saatci'nin kufur ettigine, ilk defa duymus gibiler sanki o laflari :)

3 sene olmus o laflar edileli, elestirenler aynaya bakmali ne kadar etik bu kaydin su anda ve bu sekilde ortaya cikmasi

Maximus dedi ki...

Ertuğrul Özkök ün başka kızı varsa ben talibim:))

okumaya gerek yok direk damadı ol yeter özkökün:))

mischa dedi ki...

Bir de bunları savunanlar yok mu? Ne haldesiniz camia olarak, göremiyorsunuz bile...

aslan bayat dedi ki...

damat olmasa köşe dahi valamayacak adamlar onlar

tofi dedi ki...

en duyarlı acıklamayı sen yapmıssın, tekrar tesekkurler, millet abarttı, anlık gelişen bir olay oldugu cok acık, ve kim etmedi ve etmiyor ki, bu da cok doğru...ayrıca kötü söz sahibine aittir; tüm gs lilerden özür de diledi, uzatilicak bir konu diil bence... hatası gereksiz örnekler vermesi, her iki camiayı da tutan gazeticelerden vs. evet onlar da ediyordur, eminim ki bir cogu 10 yıldır kadıköyde de ediyordur, ama ev içinde kalır, kameraların önünde diil.

Gala's dedi ki...

Böyle adamalr medyada yer alırsa iletişim fakülteleri kapatılsın..

muhder dedi ki...

sadece aklıma takıldı, gerçekten. osman tanburacı bir derbi belgeseli sonunda alelen küfür ederken görüntülenmişti. merağım neden o haberin ısıtılıp ısıtılıp sunulmadığı?

Unknown dedi ki...

ercan saatci'yi kinayan bunu da kinadi:

http://video.google.de/videoplay?docid=8398273975212343792

osman tamburaci'nin kufur ettigi video'dur kendisi, biraz uzun ama 29.10'a gidilebilir direkt gormek icin

PENNEARABIATA dedi ki...

@arttvendelay

bana küfür ediyor gibi gelmedi sadece alkışlayarak tempo tutuyor, ama kamera hemen burnunun dibinde olmasaydı edebilirdi belki de. kamera olduğu için dikkatli davranıyor.

POSTER BOY NYC dedi ki...

Ben senden daha gercekci bir yorum beklerdim.Kufur olayi sadece isin tuzu biberi oldu.ben sendrn ercan saatci gerceklerini okumak isterdim.

Boyle bir yazi yazicagini umuyorum.Eger dersenki isimi kaybetmekten korkuyorum yazmiyorum diye anlarim