4 Kasım 2009 Çarşamba

OLİMPİYAT STADINI DOLDURABİLMEK

Çinli yetkililer, 2008 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan "Kuş Yuvası" adlı stadyumun tribünlerini doldurmanın yollarını arıyormuş. Stadın AR-GE bölümü başkanı Zhou Bin, 80 bin kişilik stadı dolduracak organizasyon bulmalarının önemli bir problem olduğunu belirtmiş. Çinli arkadaşlar sormayın aynı konuda biz de muzdaribiz. Biz bizimkini 5 yılda 2 kez doldurabildik, Galatasaray-Fenerbahçe ve Liverpool-Milan maçlarında. Siz en azından olimpiyat düzenlediniz. Pardon bir de U2 gelecek -olur da iptal etmezlerse- o zaman da doldururuz heralde.

7 yorum:

Sencer Yücel dedi ki...

Yanlış hatırlamıyorsam Galatasaray-Fenerbahçe maçında da tamamen dolmamıştı. Az da olsa boşluklar vardı. Şampiyonlar Ligi finali sayesinde tam kapasiteyi gördük bitek.

En son günlüğü 400 liradan kiralandığı haberi çıkmıştı. U2 bunun için burayı seçmiş olabilir.

maRco dedi ki...

bence u2 kesin iptal olur o rüzgarda telef olmasın bonocuk :D

lion's advocate dedi ki...

2004'ten sonra sadece cl finalinde doldu. 2005'deki türkiye kupası finalinde 30-35 bin kişi vardı. biletler çok pahalıydı.

PENNEARABIATA dedi ki...

hadi 6 sene diyelim, 70 bin kişinin izlediği fb-gs lig maçını da katalım

TA dedi ki...

londrada 2012 için olimpiyat stadı yapıyor.80 bin kişilk. ama olimpiyatlardan sonra kapasite 20 bine düşürülecek.öyle düşünceliler.para var ama israf yok.tabi teknologi sayesinde yapıyorlar bu işleri.inanılmaz değilmi?

feetdeep dedi ki...

galatasaray-olimpiakos macında da dolmustu sanırım

Gala's dedi ki...

Galatasaray - Olimpiakos maçında tamamen doluydu.

Real Sociedad maçında 2. yarıya doğru dolmuştu ( trafikten dolayı )

Aynı şekilde trafikten dolayı Psv maçındada 75.000 biletli seyirci vardı.