3 Kasım 2009 Salı

PSİKİYATRİSTLİK ANTRENÖR

Daha önce rakip takımın antrenörüyle tartışan,, hakemin üzerine yürüyen,, rakip takım futbolcusuyla kavga eden hatta kendi yardımcısını tartaklayan antrenör görmüştük ama atağa kalkan rakibinin önüne atlayarak hücumu kesen antrenör görmemiştik. Bunu da gördük ya artık gözüm açık gitmem.



Hentbolda bayanlar şampiyonlar ligi maçında Avusturya ekibi Hypo Niederösterreich ile Fransız Metz takımları arasındaki maç 27-27'lik beraberlikle devam ederken bitime 4 saniye kala Niederösterreich takımının antrenörü Gunnar Prokop yapıyor bu hareketi. Bugün de görevinden istifa etti. Açıklaması da çok ilginç, "Halen o hareketi nasıl yaptığımı anlayamıyorum. Hemen bir psikiyatriste gitmem gerekiyor."

Bu arada bu hareketin işe yaradığını da söylemek lazım. Maç 27-27'lik beraberlikle bitiyor ancak Prokop hakkında Avrupa Hentbol Federasyonu inceleme başlattı, büyük bir ceza alması bekleniyor.

9 yorum:

Zorro dedi ki...

enfes, cok güldüm. :)

Adsız dedi ki...

Yanlış hatırlamıyorsam bunun bir benzerini çelme takarak Halil Üner yapmıştı Fenerbahçe koçuyken...

ceyhun agaoglu dedi ki...

abi bizim üniversite basketbol koçumuz da yaptı aynısını geçen sene.. rakip takımın elinden top çalmıştı.. garip tabi :) keşke videosu olsa da paylaşabilseydim

caveksk dedi ki...

adamın bunu yapmasına değmiş mi bari

PENNEARABIATA dedi ki...

@ caveksk

evet onu eklemeyi unutmuşum onu da ekleyeyim, maç 27-27 berabere bitiyor, yaramış yani ama prokop hakkında inceleme başlatmış avrupa hentbol federasyonu. büyük ceza alması bekleniyor.

Jordan dedi ki...

saka gibi ama degil.:)

varol döken dedi ki...

o, en yüce duyguların antrenörü değil midir sorarım size?

gelsin blogidmanyurdu'nu çalıştırsın, işte buradan ona pennearabiata blogu aracılığıyla açık çek: sınırsız alkol, taksim in göbeğinde kalacak ev, iki kişilik motorun arkasında seyahat, suat usta tantuni den her gün 2 dürüm...

devler ligine katılsak bütün o sergenlerin, noumaların tozunu atarız bu hocayla ali, o kadar söyleyeyim sana!

Unknown dedi ki...

yaptığı bu hareketi 1 dakikalık videoyla sınırlamak ve bu 1 dakikalık video üzerinden yorum yapmak bence büyük bir hata. Metz takımı Hypo'ya asla 27 gol atabilecek kapasitede bir takım değilken, hakemin maç boyu hypo alehinde verdiği yanlış kararlar. metz oyuncularının maç boyu hypo takımına sert ve kasti faul'leri sonucunda bu olay gerçekleşmiştir.

Gunnar prokop'un yaptığı hareketin tabiki özrü yok. yapmamalıydı. hele hele hypo da efsaneleşmiş hoca konumundayken. (futbolun alex fergusonu gibi diyebiliriz) 1972'den beri bu takımın antrenörlüğünü yapıyordu. 1977 den beri de aralıksız avusturya şampiyonu olmuştu. ve 8 defa şampiyonlar ligi şampiyonu.

45 bin euro + 3 yıl men cezası yedi ayrıca avrupa hentbol federasyonundan. 3 yıl men cezası tamam ama 45 bin euro bence gereksizdi.
ayrıca ömür boyu avrupa hentbol federasyonunda herhangi bir yetkiye sahip olma şansını da kaçırdı.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ enis inan

haber takipi yaptığın ve beni aydınlattığın için teşekkür ederim. gerçekten ceza çok ağır olmuş.