11 Aralık 2009 Cuma

26 YAŞINDA VEDA ETMEK

West Ham Unitedlı Dean Ashton sakatlığı yüzünden 26 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. 2006 yılında İngiltere milli takım antrenmanında Shaun Wright-Phillips ile girdiği mücadelede ayak bileğinden sakatlanınca tüm 2006-2007 sezonunu kaçırdı. Bir sonraki sezon 31 maçta oynadı. Ancak 2008'in eylül ayında yine aynı yerden sakatlandı. Yaklaşık 1.5 yıldır forma giyemiyordu. Doktorlar umudu kesince Ashton da kesti. Şimdi kendisini sakatlayan Phillips ve o zamanki kulübü Chelsea aleyhine dava açıp açamayacağını araştırıyor. West Ham kulübü de federasyona 7 milyon paundluk tazminat davası açmayı planlıyor. Ashton 2006'nın ocak ayında 7.25 milyon paund karşılığında Norwich City'den transfer edilmişti.

9 yorum:

Kieran dedi ki...

üst düzey bir forvetti bence.yazık olmuş.capello'nun da onu milli takıma çağırdığını hatırlıyorum.

Unknown dedi ki...

çok sevdiğim bir forvetti. kiloları ile dertteydi bir ara da başı. milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncunun böyle futbola veda etmesi de kötü bir olay. askerdeyken izlediğim maçta da gol atmıştı ki askerde izlediğim ilk maçtı.

yusufgs dedi ki...

resmi gorunce insanin içi daha da burkuluyor

Mehmet Ali dedi ki...

yav ben bu adamı dört gözle bekliyodum. çok ama çok üzüldüm. çok güzel ölümcül bitiriciliği vardı bu adamın. çok yazık olmuş. futbol bu işte. şansta yüzüne gülmeli. büyük geçmiş olsun bizlere ve kendisine.

oumar dedi ki...

manu ya attığı rövaşata golu hala hafızamdadır. süperdi !

yusufgs dedi ki...

Man.Unitede golu unutulmaz

ASVALTTAICENLER dedi ki...

bir forvette ne arasan vardi.. ne tesdaduftur ki bundan neredeyse tam 1 yil once 28 aralik 2008 de kendi blogumda da bahsetmisstim dean ashton dan underrated olarak http://asvalttaicenler.blogspot.com/2008/12/underrated.html

2 Ağustos dedi ki...

Süper Lig'de futbol oynayan kuzenim aynı yaşta futbolu bırakmak zorunda kalmıştı, o yüzden kıyısından köşesinden bilirim 26 yaşında futbola veda etmenin ne demek olduğunu, sonrasında yaşanan psikolojik travmayı. allah yardımcısı olsun

frodo555 dedi ki...

Buna da resimaltı yazalım mı:

Ashton (malzemeciye): Richard, şunu çek al gözümün önünden! elimden bi kaza çıkacak şimdi