11 Aralık 2009 Cuma

BALOTELLİ'NİN RİCASI

Kanımın ısınmadığı futbolcuların başında gelir. Ancak benimki bazı İtalyanlar gibi rengiyle alakalı değil. Olamaz da. Yetenekli mi? Evet yetenekli. Ama saha içindeki ve dışındaki tarzıyla davranışları yok mu? İşte onları görünce, okudukça antipatim artıyor. Kazım'ın bir üst modeli de diyebilirim. Hocası Mourinho da davranışları yüzünden kendisini eleştirenlerin başında geliyor zaten. Geçen haftasonunda Juventuslu taraftarlar da onun aleyhine birçok tezahürat yapmıştı. Ama bunun ırkçılık olarak algılanmamasını, saha içindeki hareketlerini sevmediklerini belirtiyorlar. Adamı eleştiri okları dört bir koldan sarmış yani. Henüz 19 yaşında. Doğal olarak da bunları kaldırması kolay değil. Bu yüzden artık patlama noktasına gelmiş, "Bir süre sonra bıkkınlık geliyor. Hakkınızda hergün yazılan negatif şeyleri okumaktan sıkılıyorsunuz. Lütfen huzurlu bir şekilde yaşamama izin versinler, beni yalnız bıraksınlar rica ediyorum." diyor.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Genç yaşta Mourinho gibi bir hocanın eline düşmenin avantajını yaşıyor ancak bu avantajı çok mu iyi değerlendiriyor, hayır. Bazı eksikleri var, bu eksikleri de oyun zekası ya da bir başka futbol içi etken değil aksine profesyonel sözleşme imzalayıp aksi davranışlarda bulunmak yani tüm yıldız potansiyeline sahip futbolcuların yaşadığı ve bazılarının egosu yüzünden aşamadıkları konu. Tam bir profesyonel olamadı ve tren de kaçmak üzere ya Inter'de Ronaldo, Adriano, Ibrahimovic ya da Vieri gibi efsanevi futbolcu olacak ya da bir zamanlar Balotelli vardı ne oldu? sorularıyla akıllara ancak gelebilecek...

Mehmet Ali dedi ki...

ALİ ABİ sana yüzde yüz katılıyorum. itici kıl bi tip. herşeyi anladım da 19 yaşındaki adamın rubine attığı golü bana bi izah ediverin. top 15 metre sonra yön değiştirir mi? işte bu şımarıklığa katlanılma sebebide bu.hırs, güç ve azim.top benim istemeyen çeker gider diyo resmen adam. haklı da :))

portakal dedi ki...

bu adam tamamen antipatik ama cok yetenekli bir futbolcu. Kendisine en kısa zamanda aklı basında bir sevgili bulmasını diliyorum.

Unknown dedi ki...

batuhan2.