10 Aralık 2009 Perşembe

INVICTUS

Nelson Mandela'nın ülkesinin halkını tekrar biraraya getirmek için kullandığı en önemli faktörlerden biri, Güney Afrika rugby milli takımı ve kaptanı Francois Pienaar. Morgan Freeman (Mandela), Matt Damon(Pienaar), yönetmen Clint Eastwood. Bu film kaçmaz.

8 yorum:

varol döken dedi ki...

yönetmen clint eastwood sa benim uykularım kaçar, kabuslarım başlar...

kitabı varsa okuyalım:)

SirEvo dedi ki...

Bir filmi izlemek için Morgan Freeman olması yetiyorken yönetmen Eastwood bir de, yanına Damon'ı da koymuşlar. Tadından yenmez bu.

PENNEARABIATA dedi ki...

@varol

clint eastwood'un gran torino dışında yönetmenliklerini beğenirim, million dollar baby, changeling, a perfect world, mystic river, unforgiven iyi filmlerdi

Frentzen dedi ki...

Million Dollar Baby, Changeling ve Gran Torino güzel dram filmleriydi. Unforgiven ise en sevdiğim filmi. Clint Eastwood, Unforgiven(1992)'ı daha önceden çekmeyi düşünmüş ancak yaşlanmayı beklemiş. İyi de yapmış :) Will Munny(C.Eastwood): "All right now, I'm comin' out. Any man I see out there, I'm gonna kill him. Any sumb..h takes a shot at me, I'm not only gonna kill him, but I'm gonna kill his wife. All his friends. Burn his damn house down. "

Bu film kaçmaz, evet.

PENNEARABIATA dedi ki...

bloga gelen yorumları 4 yorum geldiğinde görebiliyorum, mesela 3 yorum biriktiğinde yorum gözükmüyor, neden kaynaklanıyor olabilir?

varol döken dedi ki...

blog okeye 4. arıyor ali, ondandır:)

yusufgs dedi ki...

film baya izlenir bence.Rugby konusu аçılmışken Ernie Davisin hayatını anlatan fılmde çok güzel.Adam amerşkan futbolunun en iyileri arasinda gosteriliyor(23 yaşında ölmesine rağmen)

Last Son of Krypton dedi ki...

hazırlamakta olduğum bitirme tezim ile doğrudan ilgili bir film. merakla beklemekteyim, çok başarılı olduğuna inanıyorum.